~toMmy~ je napisal/-a:Soliden voz, bela ji lepo paše!

Moram reč, da bi ob slikah notranjosti hitro zamešal s predhodnico, je pa ta havba za radio zanimiva stvar!
Upam, da je večina napak odpravljenih, ker od dveh lastnikov (takrat še novih) sem slišal oz. poslušal o resnih problemih, mislim da več al manj povezanih z elektriko. Slišanega ti res ne privoščim!

Ja bela je cool. Meni po slikah ne deluje ravno tastara ampak mogoče si nahitro pogledal pa nisi bil pozoren.

Ja kar se napak tiče pa bomo videli čez čas. je pa vsaj bencin in dragih stvari ni na spisku. Hvala drugače.
lp
B|ind je napisal/-a:Lepa !
Naj ti dobro služi !

Hvala dec. Kako si kej? Nič se ne javiš.
lp
pskoda je napisal/-a:@king1 upam, da ti bo bolje služula kot @speedfreaku TSI.

, jest tud. Sej TSI je cool sam .........
lp
xsara je napisal/-a:dobrodošel med kesonarje

, lepo si našel, sicer pa veliko varnih in užitka polnih kilometrov

Ja sej veš kako je če ni placa a ne?

Hvala, ja tudi meni je kr lepa glede na letnik.
lp
Renault VG je napisal/-a:Še to sem pozabil prej vprašati,je kaj čričkov v notranjosti?
Ja voznikov fotelj se nekaj oglaša. drugače pa zaenkrat nič. Bo sigurno kej pa bom sporočil.
lp
BoneS je napisal/-a:Posteno! Dober avto za odlicno ceno! Naj vama dobr sluzi.
Hvala . Upam ja da bo dobro služila.
lp
Hvala hvala. Ja no v tem primeru sem se diesela bal. Znane napake.
lp
oorosh je napisal/-a:Zelo lepa. Za tole lagunco so tudi mene takrat malce prsti srbeli, potem pa pride kolega ki ima identično laguno na obisk in ugotim, da krava dolga zavzame skoraj celo dvorišče in še 1/4 jo gleda ven iz pod nadstreška. Takrat sem nakup lagune črtal, ker je preprosto prevelika za mene.
Naj ti služi, če boš pa nucal kakšno pomoč pri razdiranju notranjost/odpravljanju čričkov povej, sem od kolega laguno že ene parkrat pošraufal.
LP
Hvala za ponudbo.

Te kontaktiram. sigurno.
lp