Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Renault Laguna by King1

Napisal/-a King1 Če jan 13, 2011 4:20 pm

Evo po slabem mesecu lastništva vam predstavljem mojo novo ( staro ) pridobitev. Ker sva z mojo potrebovala večji voz ( zaradi otroka) in nasploh sva kar nekaj časa brskala in ugotavljala kaj bi kupila in se po parih mesecih odločila za laguno.

Je let: 2002, 1.8 16v in od opreme ima vse kar potrebujemo. Našteval ne bom, ker vsi veste kaj približno je noter v avtu. Zakaj sva vzela bencinarja bodo sigurno vprašanja. ;) Zato, ker so v osnovi za jurčka evričev cenejši in za ta denar raje avto v nulo poštimam in kupim nove gume. Seveda avto ni brez napak in ni nov ampak vseeno lepo ohranjen za svoja leta. Je pa bil na avtu narejen servis in zamenjane vse ploščice. Zamenjal sem dva ležaja amortizerja in nek filter, ki je bil zapacan. 8) Avto ima 170.000 prevoženih in zaenkrat dela kot urca. Upam, da bo tudi v prihodnje.

Dokupil sem drug radio na cd, ker stari je bil na kasete. :shock: :shock: Poleg radia sem kupil še original tepihe in nove brisalce. To pa mislim, da je vse.

No zaenkrat mi ni žal denarja. :mrgreen: :mrgreen:

lp

p.s. seveda dodam še par slik:
Priponke
DSC00944.JPG
DSC00943.JPG
DSC00939.JPG
DSC00936.JPG
DSC00933.JPG
DSC00930.JPG

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Re: Renault Laguna by King1

Napisal/-a _furby_ Če jan 13, 2011 4:29 pm

lepa je. srecno in varno z njo.

aja...jaz sem pa mojo lih na net pripopal :D
turbo inside

Uporabniški avatar
tosmjst
Novinec

Kraj: Tolmin

Napisal/-a tosmjst Če jan 13, 2011 4:34 pm

lep voz, se mi dopade funkcija unga pokrov za čez radijo. Mene pr daljših nočnih vožnjah zelo moti ko mi sveti radijo, tko da bi mi uno prišlo kr prav če bi imel sam :D
drugače pa veliko srečnih in varnih kilometrov. :)

Uporabniški avatar
tdk
Novinec

Napisal/-a tdk Če jan 13, 2011 4:40 pm

lepa laguna;sam pa osebno nisem pristaš karavan izvedb;če je pa potreba pa je to OK!
veliko varnih km;pa naj ti dobro služi!

lp tdk

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Napisal/-a Renault VG Če jan 13, 2011 4:50 pm

Preden ti zaželim srečno in varno vožnjo naj te opozorim še na nekaj stvari v zvezi z Renaulti.Pri Renaultih pod obvezno opremo spadata tudi izolir trak in sekundno lepilo saj lahko med vožnjo kaj odpade iz avtomobila :lol: :lol: .Drugače pa lepa Laguna in naj ti dobro služi,ker zarjavela ti itak nebo,zakaj pa ne pa vidim da si že sam ugotovil :mrgreen: .

Uporabniški avatar
berlonso
Uporabnik

Napisal/-a berlonso Če jan 13, 2011 5:33 pm

lepa!
kolko si dau zanjo če ni skrivnost? zanima me tudi poraba (morda tudi jaz kupim kaj v takšnem stilu)...
si nabavu privat ali od trgovca!
dobro naj teče in srečne kilometre!
lp

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Če jan 13, 2011 5:42 pm

a si jo le predstavo :D ja ded, veliko srečnih kilometrov!

Bo treba še skupaj postavit z mojo pa da naredima še kakšno skupinsko :D
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Če jan 13, 2011 7:05 pm

JA hvala vsem za želje. Ja karavanka se rabi pa še limuzina mi glih ni neki všeč. ;)
Nabavil sem jo privat od res poštenega človeka :bow :bow ( ko bi le bilo več takih) dal pa sem drobiž. Dal sem 2.800 evričev.

Kar se tiče porabe pa okoli devet in raje devet in pol. Ne vem pa kako bo na daljše relacije in ko ga bo moja draga vozila. Je praktično ona skoz za volanom oz. bo ko začne delat ( porodniška). Pomoje bo realno ene devet. Upam. =P Kot je moj prijatelj @speedfreak rekel; " bolje 30 evričev na mesec več pri gorivu kot pa okvara turbine, šobe ali kaj drugega. Pa ne me narobe razumet, da pri bencincu ne more it kaj narobe ampak ga diesel krepko vodi po okvarah. Zato bencin.

@ Patrik seveda bo skupinska, upam,da še ta vikend. =P =P

Drgače pa je lepilni trak že v kuferu. =P =P =P

lp

Uporabniški avatar
oorosh
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a oorosh Če jan 13, 2011 7:26 pm

Zelo lepa. Za tole lagunco so tudi mene takrat malce prsti srbeli, potem pa pride kolega ki ima identično laguno na obisk in ugotim, da krava dolga zavzame skoraj celo dvorišče in še 1/4 jo gleda ven iz pod nadstreška. Takrat sem nakup lagune črtal, ker je preprosto prevelika za mene.

Naj ti služi, če boš pa nucal kakšno pomoč pri razdiranju notranjost/odpravljanju čričkov povej, sem od kolega laguno že ene parkrat pošraufal.

LP

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Če jan 13, 2011 7:36 pm

Končno še nekdo, ki je dojel da dizel ni tako šparovna zadeva, kot si nekateri mislijo :mrgreen: :mrgreen:

Stari čestitke za avto. ;) ;) ;)

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Če jan 13, 2011 7:37 pm

Posteno! Dober avto za odlicno ceno! Naj vama dobr sluzi.
Slika

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Napisal/-a Renault VG Če jan 13, 2011 7:56 pm

Še to sem pozabil prej vprašati,je kaj čričkov v notranjosti?

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara Če jan 13, 2011 8:00 pm

dobrodošel med kesonarje :D , lepo si našel, sicer pa veliko varnih in užitka polnih kilometrov 8)
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Če jan 13, 2011 8:07 pm

@king1 upam, da ti bo bolje služula kot @speedfreaku TSI. :EE

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Če jan 13, 2011 8:08 pm

Lepa !
Naj ti dobro služi ! :)

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Če jan 13, 2011 8:20 pm

Soliden voz, bela ji lepo paše! ;) Moram reč, da bi ob slikah notranjosti hitro zamešal s predhodnico, je pa ta havba za radio zanimiva stvar! :D

Upam, da je večina napak odpravljenih, ker od dveh lastnikov (takrat še novih) sem slišal oz. poslušal o resnih problemih, mislim da več al manj povezanih z elektriko. Slišanega ti res ne privoščim! :D
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Če jan 13, 2011 9:03 pm

~toMmy~ je napisal/-a:Soliden voz, bela ji lepo paše! ;) Moram reč, da bi ob slikah notranjosti hitro zamešal s predhodnico, je pa ta havba za radio zanimiva stvar! :D

Upam, da je večina napak odpravljenih, ker od dveh lastnikov (takrat še novih) sem slišal oz. poslušal o resnih problemih, mislim da več al manj povezanih z elektriko. Slišanega ti res ne privoščim! :D

Ja bela je cool. Meni po slikah ne deluje ravno tastara ampak mogoče si nahitro pogledal pa nisi bil pozoren. ;) Ja kar se napak tiče pa bomo videli čez čas. je pa vsaj bencin in dragih stvari ni na spisku. Hvala drugače. :D

lp

B|ind je napisal/-a:Lepa !
Naj ti dobro služi ! :)

Hvala dec. Kako si kej? Nič se ne javiš.

lp

pskoda je napisal/-a:@king1 upam, da ti bo bolje služula kot @speedfreaku TSI. :EE

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , jest tud. Sej TSI je cool sam .........

lp

xsara je napisal/-a:dobrodošel med kesonarje :D , lepo si našel, sicer pa veliko varnih in užitka polnih kilometrov 8)

Ja sej veš kako je če ni placa a ne? :lol: Hvala, ja tudi meni je kr lepa glede na letnik.

lp

Renault VG je napisal/-a:Še to sem pozabil prej vprašati,je kaj čričkov v notranjosti?

Ja voznikov fotelj se nekaj oglaša. drugače pa zaenkrat nič. Bo sigurno kej pa bom sporočil.

lp

BoneS je napisal/-a:Posteno! Dober avto za odlicno ceno! Naj vama dobr sluzi.

Hvala . Upam ja da bo dobro služila.

lp

mihaing je napisal/-a:Končno še nekdo, ki je dojel da dizel ni tako šparovna zadeva, kot si nekateri mislijo :mrgreen: :mrgreen:

Stari čestitke za avto. ;) ;) ;)

Hvala hvala. Ja no v tem primeru sem se diesela bal. Znane napake. :twisted:

lp

oorosh je napisal/-a:Zelo lepa. Za tole lagunco so tudi mene takrat malce prsti srbeli, potem pa pride kolega ki ima identično laguno na obisk in ugotim, da krava dolga zavzame skoraj celo dvorišče in še 1/4 jo gleda ven iz pod nadstreška. Takrat sem nakup lagune črtal, ker je preprosto prevelika za mene.

Naj ti služi, če boš pa nucal kakšno pomoč pri razdiranju notranjost/odpravljanju čričkov povej, sem od kolega laguno že ene parkrat pošraufal.

LP

Hvala za ponudbo. ;) Te kontaktiram. sigurno.

lp

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Če jan 13, 2011 9:09 pm

King1 je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:Soliden voz, bela ji lepo paše! ;) Moram reč, da bi ob slikah notranjosti hitro zamešal s predhodnico, je pa ta havba za radio zanimiva stvar! :D

Ja bela je cool. Meni po slikah ne deluje ravno tastara ampak mogoče si nahitro pogledal pa nisi bil pozoren. ;) Ja kar se napak tiče pa bomo videli čez čas. je pa vsaj bencin in dragih stvari ni na spisku. Hvala drugače. :D

lp

No saj itak upam, da ne bo težav. Drugač notranjost se mi je zdaj prvič zazdela podobna stari, najbrž zaradi podobnega materiala na sedežih in havbe čez radio, saj drugače mi je stara laguna vredu avto! :D
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če jan 13, 2011 10:16 pm

No zdej se bosta pa loh s Patrikom skup na servisu večkrat srečevala :lol: :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Pe jan 14, 2011 12:32 am

Zdaj je še nevarno da s patrikom pomotoma zamenjata avte :DDD lepi je, super za tvojo družinco 8) Pa veliko srečnih km z njim, pa s čimmanj okvarami.
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov