Večina bo kar copy paste iz drugega foruma, da ne pišem vsega še enkrat.
No pa začnimo.
Končno se mi je izpolnila dolgoletna želja in sem si domov pripeljal svoj "sanjski" avto. Na enem forumu sem zasledil da ga bo uporabnik prodajal in sem že junija letel v Slo. Konjice avto zaarat.
Uglavnem ko je že v naslovu omenjeno se gre za VW Golf mk3 2.8 VR6. Najbolš pri vsem je da avto ni bil nikoli resneje karamboliran in pa da ima do konca leta 2007 in 177.000km poštemplano servisno in pa do takrat ga je vozil prvi lastnik. Vmes sta se zamenjala še 2 (zadnji ga je imel 2 leti), zdaj pa je pri meni in upam da bo še nekaj časa ostal.
Evo ga na poti domov

Naslednji dan je sledilo pranje in menjava platišč iz 15" BBS na 16" BBS rs772, katere sem dobil zraven.

V avtu so usnjeni recaro sedeži, avtomatska klima (nadgradnja, v originalu je bila ročna), BC...
Še pred nakupom avtomobila sem kupil beckerjev avtoradio, ki paše notri kot original, kar je bil tudi cilj, ker je avto delan v OEM+ stilu. Kar se tiče usnjenih delov je bilo vse bolj bogo.

Avto je imel nekaj napak, ki sem jih sproti odpravljal. Več ali manj samo vizualne, kot so podrsana obroba blatnika, standard napihnjena letev na pragu, šalabajzarsko popravljena zadnja hauba kjer se je kit posedel pa še marsikaj se je našlo.