Zame je ta auto TOP, sprejmm kritike pozitivne in negativne, prosu bi edin da se zadržite brezsmiselnih objav katere bi vodile v kreg. Sej nismo otroc

lizard je napisal/-a:Škoda, da tako nekorektno in neodraslo začenjaš svoje sodelovanje na forumu. Pravilo so pravila in vsak, ki hoče sodelovat na forumu jih je DOLŽAN prebrat, če se tebi tega ne da, ker si len in ne poznaš osnov internetnega oz. forumaškega bontona, lahko forum zapustiš tudi prostovoljno. Po pravilniku bi moral biti odstranjen iz foruma z obema uporabniškima imenoma, tako, da bodi vesel, hvaležen in zahvalen, da ti je MacTron toliko pogledal skozi prste, da te navkljub kršenju pravilnika ni izključil. A ti se (ravno nasptorno), obnašaš kot nevzgojen otrok. Upam, da v nadaljne malce dvigneš kulturo govora - forum pač ni demokracija in ima pravila, katera veljajo za vse.
P.S. Pravilno bi bilo, da bi po ZS-ju zaprosil adminsitritaroja (MacTron), da ti zamenja vzdevek. Drugače pa lepa Alfa, kot vse 159-ke tudi so.
lizard je napisal/-a:Sem malce spremenil moj post, če si opazil. Ne bi nihče bil nič zapet, če bi ti takoj rekel, da se opravičuješ, ker nisi prebral pravilnika in tega nisi vedel.
DragonForce je napisal/-a:VWBora, ker besed ne razumeš, boš mogoče to
BoneS je napisal/-a:Cestitam za nakup. Naj ti dobro sluzi. Vizualno meni enih najlepsih alf. Srecno na cest in brez okvar.
Courage™ je napisal/-a:Super avto, lepa barva, res dober nakup!
IcEm4n je napisal/-a:spredi je pa znak že kr precej zdelan.
IcEm4n je napisal/-a:spredi je pa znak že kr precej zdelan.
gecco je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:spredi je pa znak že kr precej zdelan.
Ah, to je čist obična stvar. Če hočeš imeti lep znak, potem je obvezna menjava na vsake cca.2 leti.
Te pa pride nov znak za 159 nekje med 40-50€, se pa da tudi ceneje narediti, če se greš malo DIY (navodila so napisana na alfa forumu)
gecco je napisal/-a: se pa da tudi ceneje narediti, če se greš malo DIY (navodila so napisana na alfa forumu)
buco28 je napisal/-a:Lepa alfa naj ti dobro služi ! veliko varnih km
Bambi158 je napisal/-a:Lepa alfa![]()
Kaj pa kašne predelave so v načrtu?
B|ind je napisal/-a:Glavne (najpogostejše) zadeve na 159 so bile že menjane, tako da pomojem nebi smel imeti večjih težav.
Je pa avto TOP. Samo ene prave feltne gor pa si zmagal![]()
Škoda ker nima ksenona.
Še kako sliko notranjosti nam privošči.
Sicer ti je 150KM dovolj ?
Jaz mislim da bi skoraj stoprocentno vzel 2.4
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov