Moje ime je Leopold in prihajam iz okolice Mozirja. Star sem 21 let in obožujem avtomobille

Pa začnimo...
Zgodovina moje vozniške "kariere" se je začela z mojim prvim avtomobilom PUNTO 55s letnik 1997. ( ja...prvega res ne pozabiš nikoli

Z tem avtomobilom sem bil zelo zadovoljen, vendar pa me je vseeno enkrat pustil na cedilu. Odpovedalo je tesnilo na glavi, avtomobil zakuhal, jaz vročeglavi brihtnež pa sem dal gretje na full, brikal (naredil kratek stik) ventilator hladilnika, da je neprestano hladil, ter mislil, da se bom brez večjih posledic pripeljal do mehanika. No pripeljal sem se, ampak posledice pa so bile za dijaški žep kar hude. Ravnati je bilo potrebno glavo, ter obnoviti ventile in pa seveda zamenjati vsa potrebna tesnila. Avtomobil sem nato spet spravil v odlično stanje.
Ker pa mi "ustvarjalni duh" ni dal miru, dijaški žep pa sem po popravilu znova spravil na "zeleno vejo" sem si umislil 13 palična platišča od unota turbo, katera sem iskal kar nekaj časa. našel sem jih v odličnem stanju na avtoodpadu v stari Gorici. Nato pa sem seveda dokupil tudi povsem nove gume yokohama a drive.
Seveda pa sem moral kaj kmalu zamenjati tudi avtoakustiko v avtomobilu. Ko sem ga ravno spravil v "najboljšo" kondicijo pa sem se ga kaj kmalu naveličal. Dal sem ga na Avto. net, ter po 2-h dnevih prodal za zelo solidno ceno.