Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Renault megane 2 ... some mod's done

Napisal/-a rok46 Po jul 11, 2011 5:54 pm

evo, od začetka pa do danes...naj povem, da na začetku še ni mel 17˝ ampak 16˝ ... nekih drugih modifikacij nebo, ker mi avto služi samo za prevoz do službe, ampak si vseeno nism mogu pomagat, da nebi naredu par modifikacij :)

torej...

Slika

Slika

Slika

getting low... V-max (-50,-35)

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

kasneje se je še pobarvalo letvice v barvo avtomobila, odstranilo napis megane, pobarvalo znak renault v mat črno in na zadnji par koles dodalo 25mm distančnike. Zatemnile so se še zadnje luči, katere so zame pika na i.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

to je to :)
Slika

Uporabniški avatar
weasel
Stalni uporabnik

Re: Renault megane 2 ... some mod's done

Napisal/-a weasel Po jul 11, 2011 6:34 pm

Sicer nisem fan teh meganov z ritko, ampak tale je pa prov hud, pohvale!

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Po jul 11, 2011 6:37 pm

weasel je napisal/-a:Sicer nisem fan teh meganov z ritko, ampak tale je pa prov hud, pohvale!

2x ... zadaj mi niso nikoli bili prevec vsec, ampak tale je pa res lepo zrihtan :D
turbo inside

Uporabniški avatar
DragonForce
Stalni uporabnik

Napisal/-a DragonForce Po jul 11, 2011 7:26 pm

Lepo, da je v kompletu z nižanjem prišel še nov fotoaparat :mrgreen:

Lep primerek, črna mu pomoje še najbolj paše.

nejc1
Poznavalec foruma

Napisal/-a nejc1 Po jul 11, 2011 8:40 pm

Zelo lep megane... Kako si pa kaj s fedrami zadovoljen??

Srečno vožnjo!

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Napisal/-a rok46 Po jul 11, 2011 9:39 pm

hvala za pohvale 8)

fedri so super, na udobju se ni zgubilo popolnoma nič, zlo zadovoljen. So pa prvi amortizerji dodatno tršani za 10%.
Slika

Uporabniški avatar
Mister Twister
Novinec

Kraj: kamnik

Napisal/-a Mister Twister Po jul 11, 2011 9:42 pm

Lep.

Zanima me kako je s homologacijo za to temnenje luči? Sej to si s sprejem teminil, ane ?

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Napisal/-a rok46 Po jul 11, 2011 9:49 pm

Mister Twister je napisal/-a:Lep.

Zanima me kako je s homologacijo za to temnenje luči? Sej to si s sprejem teminil, ane ?

ja, sprej...nevem kako je. na spreju piše da so dovoljene, oz da naj bi blo maksimalno 3 nanosi brez vpliva na vidnost. Sm se pa tud pogovarjal z enim, ko je imel ravno tako temnjeno in so mu na tehničnem menda samo zmerli prepustnost svetlobe in je blo use kul. Tud ko so ga ustavli policaji, ni mel problemov.
Slika

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Napisal/-a rok46 Sr jul 13, 2011 8:57 pm

Slika

v malo jači družbi :D
Slika

Uporabniški avatar
Brain Damage
Novinec

Napisal/-a Brain Damage Sr jul 13, 2011 9:28 pm

Pri fedrih lahko bi stisnil kakšen € več in si eibache nataknil gor. :p

Sicer pa estetsko lep Megane :)

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Napisal/-a rok46 Sr jul 13, 2011 9:51 pm

problem je v tem, da je ta model megana ob enakomernem padcu s fedri, prvi konec višji in če hočeš, da dobiš neko estetiko, je potrebno posečt po taki verziji kot je tole -50, -35. Drugače pa sm s temi fedri zlo zadovoljen, udobje podobno originalnem, vožnja pa popolnoma drugačna.
Slika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Sr jul 13, 2011 10:03 pm

Naslov teme doesn't make any sense. Če že, bi bilo "some mods done"

Drugače pa lep Lambo :P

lp
Slika

Uporabniški avatar
Brain Damage
Novinec

Napisal/-a Brain Damage Če jul 14, 2011 1:42 pm

Estetsko je okej. Vozi se boljše, ker si težišče znižal, to je pa tud vse. Serijski amortizerji bodo zaradi ''dropa'' precej trpeli, skrajšal jim boš življensko dobo(amortizer original je okej do max 100kkm, priporočeno jih je menjat prej).

Sej jst ti ne želim nč slabga. Sm jih tud jst učasih streljal mimo, kupoval stvari, čeprav so mi drugi predlagali drugače. In zdej je avto tak, kot so mi izkušenejši in strokovno podkovani vozniki že leta svetovali. No, še zdaj je baje prenizka in malo pretrda zadaj. :)

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Če jul 14, 2011 2:12 pm

Brain Damage je napisal/-a:Estetsko je okej. Vozi se boljše, ker si težišče znižal, to je pa tud vse. Serijski amortizerji bodo zaradi ''dropa'' precej trpeli, skrajšal jim boš življensko dobo(amortizer original je okej do max 100kkm, priporočeno jih je menjat prej).

Sej jst ti ne želim nč slabga. Sm jih tud jst učasih streljal mimo, kupoval stvari, čeprav so mi drugi predlagali drugače. In zdej je avto tak, kot so mi izkušenejši in strokovno podkovani vozniki že leta svetovali. No, še zdaj je baje prenizka in malo pretrda zadaj. :)

Se delno strinjam ampak niso vsi avti enaki in se ne morajo predelovat po istem kopitu. Poleg tega če je njemu kul in se že ne vem kak dolgo vozi tak verjetno ne bo šou ven metat teh V-maxx pa eibache tlačit not ker mu je forum tak reko :D

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Če jul 14, 2011 3:49 pm

hud je :D

par stvari pa se avto čisto spremeni, naj ti služi ;)

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Napisal/-a rok46 Če jul 14, 2011 5:54 pm

Brain Damage je napisal/-a:Estetsko je okej. Vozi se boljše, ker si težišče znižal, to je pa tud vse. Serijski amortizerji bodo zaradi ''dropa'' precej trpeli, skrajšal jim boš življensko dobo(amortizer original je okej do max 100kkm, priporočeno jih je menjat prej).

sej prvi je tršan 10%, tko da malce boljše je, zadej je pa samo 35mm, kar načeloma je še ok kar se tiče serijsekga amortizerja. Sicer pa, če bodo zdržal 100k km potem se s tem jst itak nebom rabu obremenjevat :)

sej pravim, za 1x avto dela tko kot treba, da ne omenim kolko dnarja je bilo že nanga vloženega zaradi zamenjav določenih delov, ampak ok...od doma pa do službe je ok :)
Slika

Mario Navalio
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Mario Navalio Ne dec 18, 2011 4:41 pm

Odlično je vidit fanatike Meganov :) zanima me tale sprej za temnitev luči, kako se mu reče in je potrebna kakšna posebna priprava? :)
pa ker imam tudi sam megana me zanima še, kako si pobarval Renaultov znak(s kakšnim sprejom/barvo, in če si ga vzel dol ali ne) in spredne in zadnje letvice na odbijačih? :D

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Ne dec 18, 2011 5:19 pm

rok46 je napisal/-a:
Mister Twister je napisal/-a:Lep.

ja, sprej...nevem kako je. na spreju piše da so dovoljene, oz da naj bi blo maksimalno 3 nanosi brez vpliva na vidnost. Sm se pa tud pogovarjal z enim, ko je imel ravno tako temnjeno in so mu na tehničnem menda samo zmerli prepustnost svetlobe in je blo use kul. Tud ko so ga ustavli policaji, ni mel problemov.

Ne smejo bit temnjene, pazi da ne srečaš pravega policaja. Pa še lepo ni z šprejem, češka rešitev. Ličar reši to za ceno dveh šprejev pa še narejeno je kot je treba.

Estetsko je okej. Vozi se boljše, ker si težišče znižal, to je pa tud vse. Serijski amortizerji bodo zaradi ''dropa'' precej trpeli, skrajšal jim boš življensko dobo(amortizer original je okej do max 100kkm, priporočeno jih je menjat prej).

Niti ne v vseh pogledih, FWD avti so spredaj pod stock ponavadi višji zaradi lepšega ali misliš da ima to kak globji pomen ? Ima pomen, spreminjat to da je spuščen čisto enakomerno pa pomeni samo estetiko ne pa boljše lege.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne dec 18, 2011 6:13 pm

uf, lep je. me spominja na mojega. tudi vmax 50/35 pa temni znaki in lajstni. le da sem še jaz imel črne šipe :)

me pa veseli da si zadovoljen z v-max. jaz sem moje pred nakupom ven vrgo. sem avto dvigno pa me je skoraj kap,ko sem lahko fedro pomikal z roko za 20 centi gor pa dol. in zadeva več ni bla hecna. tudi ko sem jih ven dal sem brez problema odšraufal, nisem rabo niti klešč za fedre , ker so ble te fedre tak fejst skup stisnjene... :shock: preveri pri svojem, da nebomo v osmrtnicah brali kaj...
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Napisal/-a rok46 To dec 20, 2011 1:13 pm

avta sicer ni več,ampak drugače ni blo nobenih problemov s fedri. Tema se lahko zaklene ali briše.
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov