Gre za letnik 2003 Mazdo6 2.0 Diesel Sportcombi. Ima 120 KM in pa precej standardno opremo.
Dobil sem jo na 17 inč platiščih (ki se prodajajo - več v forumu "Prodam") in pa še po starem zakonu temnjena in homologirana stekla.
Takole pa zgleda sedaj, feltne sem imel doma že nekaj časa, a sem si rekel, da jih gor ne bom dajal pred nižanjem.. Ker pa mi do nižanja še manjka kakih 800 € za gewinde, sem si reku, da bodo gume prej propadle, če ne bom dal gor, ker bo že skor sezona mimo pa sem jih včeraj našraufal

Evoga terenca

Doma pa imam tudi že kar nekaj časa (čakam še na celotno električno napeljavo avta, ki se bo menjala zaradi drugega zvočnega sistema - sicer original) tole. Skratka gre za komplet notranjost v črni barvi in črnem usnju (sedaj je siva) in pa Bose ozvočenje (sem si rekel, da v tega pač ne bom vgrajeval neke težke avtoakustike, bomo vidli kaj bo čas prinesel

ogrevana sedeža ter električno nastavljiv voznikov

Zakaj nisem že v osnovi kupil avta, ki bi to imel notri vprašate? Ker je avto od prve lastnice, moje mame, redno servisiran (še sam sem jo vozil na servise), ki mi ga je bila pripravljena prodati jurja pod ceno, za kolker bi jo dobil na avto.netu.
Tako to je to, na prvi post pa lahko pozabite

lp