Motor je 1.6GDI 140 KM
Oprema je Premium Elite (poleg vsega kar ima premium ima ta dodatno, platišča z barvnimi vsadki, stekleno streho, polno usnje, ....)
BoneS je napisal/-a:Vsecen avto. Kolk pa to stane? Slike so super!
Patrik_A3 je napisal/-a:... Koliko se okvirno računa za takšne slike, če se slika od nekoga avto?
4vale6 je napisal/-a:... Edino kar bi mu lahko tako "na papirju" očital je motor. V tak športen avto bi pašal kak zmogljiv turbo-bencinski stroj z malo več navora. Kako se sicer avto pelje, predvsem kako je z prožnostjo / navorom?
BoneS je napisal/-a:Vsecen avto. Kolk pa to stane? Slike so super!
ejsim je napisal/-a:Super fotke in super avtomobil.
Sicer sem ga imel priliko voziti tudi sam in se lepo pelje, ima dovolj opreme, kakovost izdelave je tudi na kar visokem nivoju, sedeži so kul.. Je pa za tako obliko oz tip vozila, za moje pojme "prešvoh" (= ni dovolj močan). Nekako mi je bilo čudno, ko se "matraš" prehiteti kakega Golfa III, Toyoto Avensis ali Renault Scenica. S takim vozilom bi moral leteti mimo. Nekako tako je, kot SUV brez 4×4 pogona.. Večinoma zadovolji potrebe, takrat, ko pa bi moral blesteti, pa ni najboljši - sneg, blato..
Tisti turbač, ki je napovedan, bo definitivno dobrodošla zadeva. Tistega bi verjetno kar imel, če bi bile finance za dodatni avtomobil te vrednosti.
gaši je napisal/-a:mogoče je mislo vr6
devilkin je napisal/-a:A je mogoče da ima zadnja vrata samo na desni?
B|ind je napisal/-a:devilkin je napisal/-a:A je mogoče da ima zadnja vrata samo na desni?
Ja, saj jih ima.
Samo mi ni jasno v čem je poanta ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov