ja zimske gume so nažalost, tako sm dobiu pri nakupu avta (prejšnje leto). Ker ne delam nekih strašnih kilometrov cca 6kkm na leto, neverjamem d se mi splača zamenjava sploh pa grem to leto v Lj in zimske gume bom še kako rabu. Drugače naslednje leto planiram kakšne Nokian V, ali pa Continental PremiumContact 2..
mel istega, z sachs športnimi armotizerji in trdimi fedrami je z zimskimi gumami na istih felnah delal čudeže po ovinkih, samo kaj ko so skoz bli stroški pa več na avtovleki kot se vozo
To ti lahko ja odgovorim. Glede na to da ni napisano katera mašina je, ampak sem videl na sliki da 1.6 bencinar, 74kw. Imam ja enakega in tudi te feltne z zimskimi gumami. Sem pa prejšni mesec kupil original alu platišča od tt-ja. Meni izgleda super:) Audi a2, a3 in tt imajo enak razmak med vijaki 5x100. Povprečje imam okoli 9 litrov. Se da tudi na manj spravit, ampak če mi to uspe parkrat mi nič ne koristi na dolgi rok... Se pa s temi feltnami, z zimskimi gumami pelješ zelo mirno in udobno:) Vsaj proti 16" z letnimi gumami.