Evo clio se je poslovil oz prodal novemu veselemu kupcu in se sedaj vozi po Slovenj Gradcu. Malo se mi kolca po muski in črnih ozikah imel je SKARAJ 22k prevoženih

No in ker sem delal tako malo kilometrov sem se odločil da kupim bencinarja. Veliko sem premleval ali sploh zamenjati clia ker je ohranjen v nulo a na koncu sem videl oglas na avtonetu za megana in drug dan smo ga že šli gledat.
Gre za Renault megane II RS letnik 2008. Prvič registriran 29.04.2008.
Avto ima 225 KM oz.166 kw. Tako da je preskok iz 65 konjskega dizla na 225 turbo bencinarja kar
Prevoženih ima skoraj 42k km in je ohranjen v nulo. Kar je pa najpomembnejše je pa to da je avto čisto original. Motor, podvozje, karoserija, notranjost = strock.. Od opreme ima xenon, mp3 original avtoradijo, tempomat, senzor za dež, kayes go,samozatemnitveno ogledalo, in ostale drobnarije ki so itak standard, mogoče velja izpostavisti samo še komplet usnjena notranjost

.
Plani za naprej?
Hmm zaenkrat nič. Odstrant ktm nalepko vzadi in spolirat izpušne cevi (kdo ve katero pasto?) Mogoče druge zvočnike in ojačevalc za sprednji sistem samo ne vem. Zaenkrat mi čist paše
Evo še par slik iz domačega dvorišča,

Še nekaj notranjosti