tiguan je napisal/-a:Jaz lepo vozim avto, po omejitvah, po makedamu počasi in previdno, sem pa včasih res kar z reg. avtom driftal po travi, po makedamu je blo boljš peljat več, d ase je manj čutlo, ampak avti so bili vredi 500 evrov.
_furby_ je napisal/-a:tiguan je napisal/-a:Jaz lepo vozim avto, po omejitvah, po makedamu počasi in previdno, sem pa včasih res kar z reg. avtom driftal po travi, po makedamu je blo boljš peljat več, d ase je manj čutlo, ampak avti so bili vredi 500 evrov.
zanimiv staveknaj ti dobro sluzi
_furby_ je napisal/-a:tiguan je napisal/-a:Jaz lepo vozim avto, po omejitvah, po makedamu počasi in previdno, sem pa včasih res kar z reg. avtom driftal po travi, po makedamu je blo boljš peljat več, d ase je manj čutlo, ampak avti so bili vredi 500 evrov.
zanimiv staveknaj ti dobro sluzi
croma_man je napisal/-a:sonček, good step up in the world, ma kak sosed boljši avto od tebe zdj?
tiguan je napisal/-a:Jaz max.merkam avto, ampak na to pa ne morem vplivat, da avtu kur ole, pa prižiga lučka, škripa, ko motam volan, pa zjutraj dela, kot dizl, pa včasih kar sam od sebe ugasne. Tud prejšnji lastniki so ga menda merkal, lepo delal, ampak proizvajalci pa...sam da so pokasiral.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov