ven0m je napisal/-a:Zelo suhoparno.
berlonso je napisal/-a:kosilnice na 3. sliki nisi predstavu
Vz_ace je napisal/-a:lepa 309-ka, ki zame tukaj izstopa, ostalo pa je-hmm, nekaj preveč vsakdanjega;). lahko napišeš še kaj več o njej?
ven0m je napisal/-a:Zelo suhoparno.
jerson1978 je napisal/-a:ven0m je napisal/-a:Zelo suhoparno.
kar pa se tiče suhoparnosti je pa tako mi imamo avte za uporabo in ne za šminkirat.Avte smo kupli da nam služijo in ne mi njim.CILJ prepeljati se iz točke A na B.Razen kombija ki je za službene namene. Nisem pristaš nekakršnih obeskov za poliester kakor tudi ne nekakršnim čip tuningom. Skozi svoje obdobje pa sem si kupoval vozila ki sem ji potreboval mlad sem imel Renault21 turbo 175KM nakar Citroena XM 3.0 V6 168KM sedaj vozim umirjeno pa ne potrebujem več nekakšnih divjih zverin.Zavedam se da je avto velik strošek ampak brez njega ne morem.
ven0m je napisal/-a:jerson1978 je napisal/-a:ven0m je napisal/-a:Zelo suhoparno.
kar pa se tiče suhoparnosti je pa tako mi imamo avte za uporabo in ne za šminkirat.Avte smo kupli da nam služijo in ne mi njim.CILJ prepeljati se iz točke A na B.Razen kombija ki je za službene namene. Nisem pristaš nekakršnih obeskov za poliester kakor tudi ne nekakršnim čip tuningom. Skozi svoje obdobje pa sem si kupoval vozila ki sem ji potreboval mlad sem imel Renault21 turbo 175KM nakar Citroena XM 3.0 V6 168KM sedaj vozim umirjeno pa ne potrebujem več nekakšnih divjih zverin.Zavedam se da je avto velik strošek ampak brez njega ne morem.
Brao! In namen tega sestavka je bil? Nebom niti debatiral, škoda časa omenjati posploševanje in ipike v tvojem postu...
Drugače pa si lahko na forumu pogledaš xy drugih tem, kjer so predstavljeni stock avtomobili na veliko lepši način. Dejansko bi bila tvoja tema bolj zanimiva s sliko od avta in linkom na wiki od motorja, bi vsaj cleaned izgledalo...
jerson1978 je napisal/-a:Sicer ne razumem zgornja dva posta,bi bilo pa fajn če ju tudi komentatorja razložita
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov