Omenjeno laguno si lastim,že dobre 4 mesece,med tem časom sem se odločal za nakup drugega vozila,ker mi pa ta dobro služi,ga imam pa namen obdržati,še nekaj časa.Avtomobil je bil kupljen od soseda,ki si ga je lastil dobrih 6 let.Avto je Renault Laguna z 1.8 motorjem letnik 1995.Od opreme ima avtomatsko klimo,električni pomik stekel,nastavljiva zunanja ogledala,ogrevanje ogledal,...Avto ima prevoženih 250000km,bil je redno servisiran in do danes na avtu ni bilo velikih težav.
Še nekaj slik:

Glede avta sem trenutno v neki dilemi,zavedam se,da je avto star.Namen imam menjat ali pa tega zrihtat,ker pa vem,da za 2000eu,se teško dobi dober avto.Rad bi neko mnenje nagibam se k tem,da bi 1000eu vložil v ta avto in ga zrihtal.Trenutno bi bilo potrebno menjat celoten izpuh od katilizatorja,pregledati menjalnik,ker škrta v rikverc druge prestave delujejo normalno,kaj bi lahko to bilo? In potrebno bi bilo popravit levi prag,ker je že malo rjast,vse drugo je brez problemov.Kaj menite se splača ali ne,ker dobro vem kakšen avto lahko dobim za male pare.