Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Gokart TT by mihaing

Napisal/-a mihaing So apr 28, 2012 3:12 pm

No, da sem izgubil s tem nakupom 50% kolegov iz BMW foruma mi je jasno :mrgreen: , saj je Audi največji sovražnik :lol: :lol: :lol: Morda lohko potdim to upravičeno tudi sam.

Glede na dejstvo, da sta moja predzadnja avta bila zgoraj omenjena in skupaj imela cca 600KM :twisted: :twisted: :twisted: , enostavno nisem mogel iz svoje kože ter nabavil pri nas "izreden" primerek AUDI TT 1.8 quattro (enostavno laguna je bila to much for me =P =P , zato jo je prevzela moja draga)

Motor in model je večini že znan in gre za štirikolesno gnani TT z originalnimi 225KM. Avto je slovenskega porekla z znamim lastništvom, potrjeno servisno knjižico in IZREDNO ORHRANJENOSTJO.

Občutki:
PLUSI: res gre za gokart in nudi oblico samozavesti po zavitih gorskih cestah. Glede na letnik (2000) še vedno zelo privlačna oblika (morda malenkost tudi gej car :mrgreen: ) in moderna notranjost. Motor izredno prožen, da pa ima velik potencial za tuning in izredno zanesljivost ter vzdržljivost ni potrebno posebej poudarjati. Na avto deluje popolnoma vse in je popolnoma brez napak, razen nekaj pixlov je šlo počivati. Oprema OK (ESP, tempomat, gretje sedežev, ...).

MINUSI: podvozje ni ravno po mojem okusu, saj avto pri velikih hitrostih v ovinkih poplesuje. Za izvajanje norčij po vaščanskih cestah nujno modifikacija podvozja (čeprav je za vas večino taka vožnja, kot jo ta avto zmore sedaj že nenormalna ;) ). Zavore totalen kolaps. Če dobim kakšne od porscheja jih sigurno nabavim (rabljene seveda, ker nove so 4000EUR :huh: ). Roko na srce se pa quattro ne more primerjati z x-drive om, vsaj po mojih občutkih ne. Zakaj niti ni pomembno. Aha, pa xenona na žalost nima, so pa te halogenke poden :huh: Zadnja klop: je, ampak samo za odložiti sončna očala :lol: :lol: :lol:

Še slikice :mrgreen:

P.S. se vidimo drugi teden na srečanju 8) Pa prosim, ne mi spet zasrati teme o porabi, ker me res ne zanima :x :x :x

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Re: Gokart TT by mihaing

Napisal/-a BoneS So apr 28, 2012 3:30 pm

:mrgreen:
Kam pa speedoo kopalke das? :mrgreen:

Mal heca, srecno voznjo, pa po pameti, ne po cesti :D
Slika

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis So apr 28, 2012 3:37 pm

Srebrna raketa :D

Dober nakup :tomidelej:

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši So apr 28, 2012 4:34 pm

pixli so pa res skorajda bolezen teh potovalnih računalnikov, verjetno boš tudi to zrihtal ..

drugače pa bomba avto, se mi ta model bolj dopade od novejših ..je kaj planov ali avto ostane tak kot je? ..

Uporabniški avatar
ejsim
Uporabnik

Napisal/-a ejsim So apr 28, 2012 4:36 pm

Super avto, čim več prijetnih in varnih km.

PS: Kaj se je prejšnji lastnik sploh vozil? :shock:

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder So apr 28, 2012 5:10 pm

Kaj pa fali zavoram? Prehitro pregrejejo? Prepozno primejo? Slabe gume pa se abs pogosto vklaplja?
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Vikking
Uporabnik

Napisal/-a Vikking So apr 28, 2012 5:58 pm

Lepo ohranjeno vozilo. Je pa res da TT ima haldex dif. in ni stalni pogon na vsa štiri kolesa, kot je to pri torsen diferencialu.

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan So apr 28, 2012 6:15 pm

leeeep primerek:)

In pa super destinacija za slikanje....Vahta:)

Sicer pa kolikor slišim od DANO-ta,si veliko v teh koncih:)

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Napisal/-a mihaing So apr 28, 2012 7:14 pm

Blinder je napisal/-a:Kaj pa fali zavoram? Prehitro pregrejejo? Prepozno primejo? Slabe gume pa se abs pogosto vklaplja?

Gume so nove in znamke pirelli tako da ni bojazni :mrgreen:

Problem zavor: enostavno ne primejo kot bi morale. Kot da so namazane c WD-jem :huh: Resnično so prešfoh glede na zmogljivosti vozila. Moram ta vkend razdreti in pogledati kaj se dogaja spodaj

@damci: saj veš najbrž, da bom zidal bajturino. In to v teh vukojebinah :D . Čakam subvencije od države :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

TNX vsem. ;) ;)

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So apr 28, 2012 8:11 pm

čestitke za nakup in hrabro odločitev =P (pač se bodo bemvejaši morali pomirit) .....
vidim, da tudi ta primerek ima otroško bolezen: displej namreč zgleda da je šel "rakom žvižgat", ampak boš že porihtal......slabo desetletje nazaj sem prav takega "gnal" po tej cesti in popolnoma enake simptome je imel: zavore in luči podn, podvozje skače/poplesuje, čeprav dejanski "go-kart"- pač kratka medosna, ampak je prednost, da te skoz opozarja in ko ga spoznaš, točno veš kaj se bo naslednji trenutek z avtom zgodilo, hočem reč, da vsaj po taki cesti je sila predvidljiv, čisto drugačna zgodba je pa pri 240km/h, tako da tsti vikend ko sem se družil z njim, sem se kr izogibal AC-ja........drugače pa "ja" skoraj popoln - zadeva za dušo....

Uporabniški avatar
error 90
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a error 90 So apr 28, 2012 8:40 pm

Zakaj si potem kupil avto če ima toliko minusov?. Misliš kaj spremenit ali ostane tako kot je ? Za bremze že vemo kaj pa motor? Izpuh?.

Bi bilo zanimivo probat z mojim :)
Slika

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid So apr 28, 2012 8:44 pm

mihec čestitke za štiri krogece, že po slikah zgleda full ohranjen 8)
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

brrr
Novinec

Napisal/-a brrr So apr 28, 2012 9:05 pm

ko je avto prisel v slo, sem ga imel par dni na testu (TT 1.8Q 225 roadster - mislim, da leta 2000/01??). z zavorami verjetno ni nic narobe. so dejansko serijsko v QRTZu in so stvar, ki mi je po vseh letih najbolj ostala v spominu. pa se to, da je precej dolgocasen skozi ovinke (hiter ze, a vseeno dolgocasen), pocez je sel precej nerad in ce ze, ko pohodis gas, potegne sprednji del kar grobo ven iz ovinka, pa da je roadster vseeno precej cigumast. za luci se pa ne spomnim vec, verjetno je bil xenon in me ni motilo.

Uporabniški avatar
naliM
Novinec

Kraj: Maribor - okolica

Napisal/-a naliM So apr 28, 2012 10:12 pm

Lep nakup, če boš rabil kak nasvet glede podvozja, se mi javi - si upam trditi, da ga imam na S3 kar lepo porihtanega. :) Tudi čez zavore nimam kaj kritizirat, so praktično serijske in normalno zdržijo na dirkališču.
Zadnjič spremenil naliM, dne So apr 28, 2012 10:51 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

blazkom
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazkom So apr 28, 2012 10:30 pm

Lep avto. Kar bi dodal še kot minus je da nima dvoconske klime. Pa radijo na cd bi mu pasu

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Napisal/-a mihaing Ne apr 29, 2012 7:04 am

Bomo že uštimali podvozje in zavore, samo najprej bajtka potem pa ostale piz.....(edino LCD bom poštimal)

@blazkom: saj ima tudi CD changer in odlično deluje. Zvok je svetoven, res seka 8) 8) 8) . Kaj ti bo dvoconska klima v tako majhnem avtu. Avto se ohladi še preden se klima sploh zalaufa :lol: :lol:

@error90: saj sva iz istih krajev. pridi in greva na kakšno furo ;) Saj ima vsaki avto veliko minusev. Problem je v tem ker sem ratal zelo razvajen in pedanten zato pri vsakem avtu lahko naštejem še več minusev kot pri tem. Zakaj pa bi nakladal, da je avto popoln. Popolnega avta ni. Vse je stvar okusa =P

Uporabniški avatar
Gregamax
Stalni uporabnik

Kraj: Metlika

Napisal/-a Gregamax Ne apr 29, 2012 8:02 am

Videl avto v živo in je res ohranjen v piko!!

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Ne apr 29, 2012 8:02 am

mihaing je napisal/-a: (enostavno laguna je bila to much for me =P =P , zato jo je prevzela moja draga)

P.S. se vidimo drugi teden na srečanju 8)

Prvo kot prvo kaj je narobe z laguno? Maš kej proti? =P =P =P Vag fani ste res grozni. :mrgreen: :mrgreen: Uglavnem super kola si nabavil in upam, da ti bo špilal tako kot mora.

Kar pa se tiče srečanja pa mi sporoč na sms, da vem a ne? Al nisem tega vreden :?: :?: :twisted: :twisted: Prideš sam al z drago?

lp

Uporabniški avatar
ales.
Uporabnik

Kraj: celje

Napisal/-a ales. Ne apr 29, 2012 10:02 am

nabavi agresivnejše ploščice pa poročaj!!!
[url=http://www.Slikomat.com/slika/3671979.htm][img]http://www4.slikomat.com/09/0324/wa3-100-17.jpg[/img][/url]

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Napisal/-a mihaing Po jul 02, 2012 6:54 pm

Avto prodan bratu ;) .

Sam ne morem iz svoje kože in se vračam k bavarcu, tokrat garažo krasi X5 3.0i z sportpaket opremo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov