Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

peterbalazic
Novinec

Kraj: Vir-Domzale

VW Polo 6R 1.2 TSI R-line

Napisal/-a peterbalazic Sr maj 02, 2012 10:32 am

Lep pozdrav

že 1 mesec sem lastnik novega VW Polo R-line

- Motor je 1.2 TSI 105 km, 6 stopenjski ročni menjalnik
- bele barve
-3 vrata
-highline oprema

dodatno:
- RCD 510
-bixenon
-paket R-line Plus (zunanjost in notranjost)
-17" alu platišča Mallory
-klimatska naprava climatronic

Dodatki, ki še sledijo
-temnjena zadnja stekla (na orginal varianto-sem pozabil obkljukati pri naročilu)
-športni fedri
-multifunkcijske tipke od modela GTI, saj pri R-line ni možno naročiti ML tipke, čeprav jih oprema Highline v osnovi ima

še slike:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

LP Pero
Das Auto

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Re: VW Polo 6R 1.2 TSI R-line

Napisal/-a maniaxxx Sr maj 02, 2012 10:40 am

Lep je tale polo, upam da ti bo delal motorček, čeprav je vedno več težav z njimi. Ostalega ne komentiram, ti pa želim veliko varnih kilometrov in da ti bo špera prav prišla :mrgreen:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

peterbalazic
Novinec

Napisal/-a peterbalazic Sr maj 02, 2012 10:46 am

maniaxxx je napisal/-a:Lep je tale polo, upam da ti bo delal motorček, čeprav je vedno več težav z njimi. Ostalega ne komentiram, ti pa želim veliko varnih kilometrov in da ti bo špera prav prišla :mrgreen:

hvala

ja kot sem se pozanimal naj bi pri mojem bila napaka že odpravljena in že uporabljajo drugačne verige v motorju,
Das Auto

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Sr maj 02, 2012 10:48 am

peterbalazic je napisal/-a:
maniaxxx je napisal/-a:Lep je tale polo, upam da ti bo delal motorček, čeprav je vedno več težav z njimi. Ostalega ne komentiram, ti pa želim veliko varnih kilometrov in da ti bo špera prav prišla :mrgreen:

hvala

ja kot sem se pozanimal naj bi pri mojem bila napaka že odpravljena in že uporabljajo drugačne verige v motorju,

A špero oz XDS ima ta model? Moj ga je imel in je kr fajn stvarca
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

peterbalazic
Novinec

Napisal/-a peterbalazic Sr maj 02, 2012 10:50 am

maniaxxx je napisal/-a:

hvala

A špero oz XDS ima ta model? Moj ga je imel in je kr fajn stvarca

če prav vem ima XDS samo model Polo GTI (si ga lasti kolega), nisem pa ziher..

na katerem avtu si ga imel ti?

LP
Das Auto

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Sr maj 02, 2012 10:52 am

Polo 1.2 tsi higline, mislim, da bi ga moral imeti tudi tvoj. Poskusi v kakem ovinku ga zahodit pa bo kr kmal videl a ga ima ali ne.

zany
Uporabnik

Napisal/-a zany Sr maj 02, 2012 10:55 am

Odličen avto, sploh v tej verziji in pa super predstavitvene fotografije :) Zdaj pa samo še srečno in pa varno na cesti.

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Sr maj 02, 2012 11:05 am

Zelo lep! Fantasticne fotke. Cim manj okvar!
Slika

peterbalazic
Novinec

Napisal/-a peterbalazic Sr maj 02, 2012 11:12 am

maniaxxx je napisal/-a:Polo 1.2 tsi higline, mislim, da bi ga moral imeti tudi tvoj. Poskusi v kakem ovinku ga zahodit pa bo kr kmal videl a ga ima ali ne.

sem šel pogledati v konfigurator ter za 1.2 TSI HL ni možno ne naročiti, ne v serijski opremi HL ne piše podatka da ima XDS, ko pa sem šel gledati še za model GTI, pa piše pod serijsko opremo XDS...tako da ne vem, bom povprašel še brata, ki je prodajalec VW-jev kako je s tem XDS-om

LP
Das Auto

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Sr maj 02, 2012 11:13 am

maniaxxx je napisal/-a:Polo 1.2 tsi higline, mislim, da bi ga moral imeti tudi tvoj. Poskusi v kakem ovinku ga zahodit pa bo kr kmal videl a ga ima ali ne.

Tako tvoj, kot tudi njegov, nimata elektronske zapore diferenciala (XDS)...to je na voljo samo pri GTI-ju! ;)
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

Potac
Nov uporabnik

Napisal/-a Potac Sr maj 02, 2012 11:17 am

Lepotec :DDD

peterbalazic
Novinec

Napisal/-a peterbalazic Sr maj 02, 2012 11:19 am

Tattoo- je napisal/-a:

Tako tvoj, kot tudi njegov, nimata elektronske zapore diferenciala (XDS)...to je na voljo samo pri GTI-ju! ;)

potem sem imel prav, ima samo serijski ESP,

LP
Das Auto

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Sr maj 02, 2012 11:19 am

Tattoo- je napisal/-a:

potem sem imel prav, ima samo serijski ESP,

LP

Tako je! ;)
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Sr maj 02, 2012 12:33 pm

Tattoo- je napisal/-a:

Potem pa ima asr oz abs z nadgradnjo zapore difa, ker nekaj je imel, kako se pa to imenuje pri VW me pa niti ne zanima....

hahehihoh
Uporabnik

Napisal/-a hahehihoh Sr maj 02, 2012 12:58 pm

Ta polo pa je res luškan. En redkih VW-jev (razen passata cc), ki mi je - ob primerni opremljenosti in feltnah ustreznih dimenzij - všeč! Kako se obnese motorizacija? ;)

nejc1
Poznavalec foruma

Napisal/-a nejc1 Sr maj 02, 2012 1:11 pm

Lep polo! Upam da ti bo delal brez težav... Srečno vožnjo! :)

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Sr maj 02, 2012 1:26 pm

maniaxxx je napisal/-a:
Tattoo- je napisal/-a:

Potem pa ima asr oz abs z nadgradnjo zapore difa, ker nekaj je imel, kako se pa to imenuje pri VW me pa niti ne zanima....

Zapore difa nima noben Polo. Ima pa kot pravi tattoo elektroniko ki to imitira (VW temu reče XDS, in če že je to nadgradnja ESP-ja in ne ASR-ja) - kar pa je dandanes pri avtih vedno bolj pogosti del opreme, le poimenujejo znamke to elektroniko drugače - marketing pač. Sicer pa mu (tattooju), nekao bolj zaupam kateri Polo ima XDS :)

Tudi če bi 1.2 TSI imel XDS, dvomim, da sploh kdo od navadnih voznikov opazi delovanje slednjega pri 100 konjih - razen na snegu seveda. Najlažje je sicer ugotoviti tako, da probaš avto z in avto brez (pa najsibo elektronske zapore ali prave zapore) na zasneženi cesti. Se lepo vidi ko malce pretiravaš kam vleče nos avta.

Uporabniški avatar
whiTTe
Nov uporabnik

Napisal/-a whiTTe Sr maj 02, 2012 5:03 pm

Čestitke za nakup. Morm rečt, da mi je novi polo eden najlepših malih avtomobilov kar jih trenutno ponuja slovenski trg. Sploh pa snezno bela barva. Mogoče ALU platišča v kakšen temnejši odtenek v paketu z ogledali pa bo še lepši. Samo mnenje sm napisal k druga pa itak nimas kj spreminjat na zunanjosti seveda razn kaksen cm bol v podn kot si omenil. Drugace te pa redno srecujem v Mengšu. :) se večkrat mimo mene voziš...:)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr maj 02, 2012 6:24 pm

Res je lep, piko na I bi mu dala samo kaksna druga platisca, vendar tudi s temi je fantasticen!
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Sr maj 02, 2012 7:34 pm

lizard je napisal/-a:
maniaxxx je napisal/-a:
Tattoo- je napisal/-a:

Zapore difa nima noben Polo. Ima pa kot pravi tattoo elektroniko ki to imitira (VW temu reče XDS, in če že je to nadgradnja ESP-ja in ne ASR-ja) - kar pa je dandanes pri avtih vedno bolj pogosti del opreme, le poimenujejo znamke to elektroniko drugače - marketing pač. Sicer pa mu (tattooju), nekao bolj zaupam kateri Polo ima XDS :)

Tudi če bi 1.2 TSI imel XDS, dvomim, da sploh kdo od navadnih voznikov opazi delovanje slednjega pri 100 konjih - razen na snegu seveda. Najlažje je sicer ugotoviti tako, da probaš avto z in avto brez (pa najsibo elektronske zapore ali prave zapore) na zasneženi cesti. Se lepo vidi ko malce pretiravaš kam vleče nos avta.

Sej to pravim da je imel tudi moj polo, imitacijo zapore difa če smo že tako natančni z izrazi in verjemi da se je njeno delovanje dobro čutilo skoraj vsak dan, zdaj pa, ali jaz čudno vozim ali ima polo slabo podvozje ne vem, vem samo, da mi je tudi vključevanja ESP bilo malodane vsakodnevni pojav, prav tako kot pri astri H pred njim.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov