grofo je napisal/-a:Ja s tem se strinjam ta 1.6 CRDi 128 KM je meni fantastičen, vendar jih zaenkrat ni bilo s to opremo, pa tudi ta 1.4 motor je razen v klanec kar primerljiv z starim 1.6 CRDi 90KM, malo manj navora ampak zato odlično preračunan menjalnik tako da ga tudi na AC v 6 prestavi ne zmanjka, kar se pa 1.6 GDI tiče je super motor samo nevem manjka mu tista črka spredaj in komponenta ki se skriva za to črko T
ejsim je napisal/-a:Kako je drugače z zalogami dizelskih motorjev? Na katero mašino so dali poudarek? 1.4 CRDi ali 1.6 CRDi 110 / 128 KM ?
martin_krpan je napisal/-a:Pa zanima me glede sprednje maske. Je pri Comfortu ta serijsko, ali lahko pri vsakem paketu izbiraš med dvema možnostima
adis je napisal/-a:lep in predvsem zanimiv hkrati ima "futuristično" obliko katero so že pri peuegot-u prevzeli ( nova 208-ica).
naj ti služi
tomzzi je napisal/-a:Kakšen se ti realno zdi napredek glede kvalitete izdelave notranjosti, materialov glede na prejšnjo generacijo? Srečno.
grofo je napisal/-a:Bo moral služit, tega malo več kot pol letatomzzi je napisal/-a:Kakšen se ti realno zdi napredek glede kvalitete izdelave notranjosti, materialov glede na prejšnjo generacijo? Srečno.
Realno, ogromen, čeprav je še tu in tam kakšen detajl ki mi ni čisto všeč ampak vsseno je vse zelo na nivoju VW-ja. Meni je rahlo mimo le ta srebrna barva v notranjosti bi lahko bila boljša ampak tudi VW se že poslužuje tega, samo da je poceni in da več ostane.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov