Mogoče kak predlog?
Me zanima če je kdo na forumu tudi s takim avtom?
buco je napisal/-a:ja lep avto ja
aja sam neki kva so to za ene feltne? pa kok so pa to kej dnarja? dimenzije?
lp buco
Neon je napisal/-a:buco je napisal/-a:ja lep avto ja
lp buco
TSW AVUS R 17"
Neonke so že 4, a mislnte da bi dal še??? Nekak se nisem mogu za barvo odločit. Zdej mam sicer rdečo gor. Ko se bom naveličal bom dal pa kero drugo, poznam enga, ki mi to lahk zrihta :P :P :P
clio (proton_freak) je napisal/-a:Neon je napisal/-a:buco je napisal/-a:ja lep avto ja
lp buco
TSW AVUS R 17"
Neonke so že 4, a mislnte da bi dal še??? Nekak se nisem mogu za barvo odločit. Zdej mam sicer rdečo gor. Ko se bom naveličal bom dal pa kero drugo, poznam enga, ki mi to lahk zrihta :P :P :P
Tako je felne so TSW AVUS sam jih je ful malo v slo takih se mi zdi! :P Jaz mam iste samo so 15 col samo jih bom prodal ker sem je naveličal!
Neon je napisal/-a:clio (proton_freak) je napisal/-a:Neon je napisal/-a:buco je napisal/-a:ja lep avto ja
lp buco
TSW AVUS R 17"
Tako je felne so TSW AVUS sam jih je ful malo v slo takih se mi zdi! :P Jaz mam iste samo so 15 col samo jih bom prodal ker sem je naveličal!
A maš ti mogoče tiste federčke, ki pridejo v tisto lukno na sredini feltne? Zgleda k nekašen šplint.
En mi manjka - kupim
Neon je napisal/-a:Maky - zavasice grejo dol takoj po zimi (težko verjet ampak so kar funkcionalne)
Pugi - rajši bi ga spustil 4 cm kot 3, sam pol vsi vemo ka se dogaja.
McLaren - Čeljusti sem pa barval na zlato, se mi je zdelo da mora bit mal kontrasta, drgač bi blo preveč rdeče, so že neonke pa to....
Spoiler je pa v teku in namreč ALU WING.
Ste me prehitel. Nekoga bi rabu ki bi mi v Photo shopu dal gor alu spoiler od EVO 8 iz filma 2F2F, oz. kako bolj novo in hudo verzijo tega spoilerja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov