Oprema: ma neki, edino tempomat pa zelo pogrešam, kateri pride takoj ko začnem spet delati.

lp
srcnik je napisal/-a:Za porabo: Mogoče 225 18 col gume + čipanje?
B|ind je napisal/-a:Jaz imam 150KM dizla pa mi ni poraba 7l nič groznega tudi 7,5l ne, sploh če je veliko mestne vožnje.
Manj kot 7l imam samo na relaciji pa še to pri hitrosti do 140km/h.
peroRS je napisal/-a:Voda pride notri skozi notranje tesnilo na vratih pod tapeto, ki prepari. Standardna napaka, ki se dogaja pri veliko koncernskih avtov teh letnikov.
Ko se tisto tesnilo zamenja ali pa se zatesni s silikonom, voda ne uhaja več.![]()
Seveda ne izključujem možnosti, da imaš ti mogoče kakšen drug vzrok.
Sicer pa srečno vožnjo z novim avtom.
sasocar123 je napisal/-a:p*izda buhti, lepo sedejo tele feltne gor ni kej..
buhti je napisal/-a:Prej sem imel ibizo čipano na 130hp in sem imel povprečno porabo 6.0-6.2l/100km..potem sem imel ibizo cupro čipano na 200hp, povprečna poraba 7.5l... Ubadva avta če sem šparal sem z relacijo/šparanjem kmot pršu na 6l, (tisto čipano na 130hp sem pršu na 5l) s tem leonom pa nemorem pod 7l
blazkom je napisal/-a:Lepo ohranjen, pomoje da clo poznam prejšnga lastnika (al je bil mogoc ze en umes)
jeronimo je napisal/-a:Isti motor le na 17 col feltnah poraba od 6,0 (Köln-Maribor) pa do 7,3 (mestna hribovita vožnja).
najnižja k sm jo uspel dosežt je bla 5,4 na 15 colah lokalne ceste pravo jajcanje
Ko je šlo malo bolj po gasu prec šla poraba nazaj na 6.
Pri prejšnem lastniku je bla povprečna poraba 6,9. Pri meni se sedaj giblje okrog 6,4.
Pri porabi je use odvisno kako voziš.
Black_Racer®:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov