Ker so mi prejšno temo zaprli oz. zbrisali ( pojma nimam zakaj?!? ) sem se odločil, da ponovno odprem temo o mojem jeklenem konjičku.
Gre se za Polota z 1.4 16V mašinco ( škoda, ker je samo 55KW in ne 74KW

Kar se tiče zunanjosti, nisem hotel dodajati nobenih "rižotastih" plastik-fantastik scen. Tako kot pravijo - "Clean simple look is the best"

Polo se vozi na Enzo platiščih, katere mere so 205/40/R17. Na vsako pesto so dodani distančniki ( 15mm ). Avto je znižan spredaj za 35mm in zadaj za 40mm z FK Automotive športnimi vzmetmi. Pod avtom se skriva tudi Magnaflow izpušni lonec, ki se zadere izredno lepo in globoko, glede na moč mašine.

Zavore pa sem pobarval, kar v klasično rdečo barvo z visokotemperaturnim sprejom. Originalno anteno sem skrajšal, ter ojačal signal z ojačevalnikom tako, da zgleda minimalistično in po vrhu še dobro lovi radijske postaje

Notrajnost avtomobila izredno merkam, saj je večina v "bež" barvi in dejansko se vsaka stvar na njej pozna. Originalni radio sem zamenjal z "Pioneer DEH-2200UB" in v prtljažnik sem vgradil "Sony Xplod" 1300W ter ojačevalec. Pod armaturo mi svetijo tudi "neonke" v barvi števcev ( modra ).
Pred kratkim sem imel nesrečo. V krožno križišče ( beri: je bil fain masten ) sem priletel 80km/h, ga hotel "zdriftati" pa me je odneslo v eno stran robnika, čez ploščo robnikov in nato še v drugo stran robnika. Avta se karoserijsko nisem niti dotaknil, sem pa zbil oba aksšenkla, oba amortizerja, obe roki, obe polosovini, disk sem dejansko zlomil na 2 dela, tako da sem zamenjal kar oba, vse 4 feltne sem zbil, tako da sem moral kupiti nove. Skratka, lepo zapravljenih 1000€+.

Avto se zdaj pelje kot prej, se mi zdi da celo bolje. Od zdaj se raje izogibam rondoju in robnikom. Vsaka šola nekaj stane, ta je bila kar draga. Prosim, ne mi pridigat zakaj avto tako "žgem" itd. itd. saj se že dost slabo počutm, ker sem izgubil veliko denarja in si s tem uničil poletje.
Za avto sicer zelo lepo skrbim, kar se tiče avtokozmetike. Avto sem 3 mesece nazaj generalno spoliral. Pere se 1x-2x na teden ( odvisno od vremena ), trenutno je premazan z 2x nanosoma "Black Lighta" od CG, ter z enim nanosom bleščečega voska od Sonaxa.
Še foto - material:
Komentarji zaželjeni.