hippo je napisal/-a:Pa ne pozabi na ksenon žaromete![]()
Če boš iskal računalnik za pumpo ne pozabi, da sta od 120 in 132 kW enaka, od 110 in 112 kW pa ne.
buhti je napisal/-a:Je le 6 cilindrov, le kako bi se upru zvoku motorja. Kakšne maš pa kej plane v naprej?
Drgač me pa zanima za koliko ti je uspelo ibizo prodati?
primozek68 je napisal/-a:Fail.
Na ta avto samo Avus S8 99-02 feltne, novejši tip.
peroRS je napisal/-a:primozek68 je napisal/-a:Edini problem je, ker mislim da ET45 ne gre na stari tip A6-ke, že drgne ob kolotek. Mora bit ET okoli 35
hippo je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Edini problem je, ker mislim da ET45 ne gre na stari tip A6-ke, že drgne ob kolotek. Mora bit ET okoli 35
Na A6 C5 gre gor ET 35 do 45.
peroRS je napisal/-a:hippo je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Edini problem je, ker mislim da ET45 ne gre na stari tip A6-ke, že drgne ob kolotek. Mora bit ET okoli 35
Na A6 C5 gre gor ET 35 do 45.
Sem pogledal v ETKO. Vse original 18-ke imajo ET43, 16-ke ET45, 17-ke pa 43-45. Moja napaka, sem mislil, da ima A6 C5 podobno kot Passat 3BG
hippo je napisal/-a:Na passata 3B/BG gre tudi gor ET45.
peroRS je napisal/-a:hippo je napisal/-a:Na passata 3B/BG gre tudi gor ET45.
Original ima ET37 pri vseh colah, z razlogom![]()
ET45? Lej, sem probal. In ja gre gor. Sam to je tako na tesno, da ob malo bolj hitri vožnji po ovinkih drgne ob kolotek.
Če te to ne moti, go for it. Je pa res, da se tega v avtu med vožnjo ne opazi, samo ko daš kolo dol, vidiš zbrušeno na plastiki
King1 je napisal/-a:Pa kadil si zraven ko si slikal.![]()
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov