2006 fl model.
74.000km iz roke od 1l!
2.0i, 108kw - sem se malo naveličal dizlov!
oprema...vse kar rabiš.

maniaxxx je napisal/-a:Veliko varnih kilometrov
Oj, ne, danes je parkirana. Drugače pa ZA ENKRAT imam LJ-ET 300 tablico z Litijskim grbom tako da če me kje prehitiš kar V s prsti pokaži da bom vedo da si ti pa če bo cajt povabim na pir. lp.ven0m je napisal/-a:Sva se mogoče danes srečala v MB (koroški most)?
a_sist je napisal/-a:Srečno vožnjo, pa čimmanj popravil..
King1 je napisal/-a:a_sist je napisal/-a:Srečno vožnjo, pa čimmanj popravil..
Se strinjam ampak kaj pa lahko tukaj sploh popravljaš?![]()
lp
Ja, sedeže imam čist nazaj. Je pa tako da sem kr visok pa mi paše bi pa lahko bil malo bolj naprej. Še najdem idealno pozo. Sovoznikov je lahko komot za 1/3 naprej. Medosno ima 2,67 in je prostor spredaj/zadaj dobro porazdeljen tako da se sam zdi da je premalo prostora zadaj ker sem iz čudnega kota slikal. Jaz udobno sedim na zadnji klopci tudi ko je sedež čist nazaj. Prtljažnik pa je spoloh dovolj velik za družinske potrebe.dask je napisal/-a:Kaj to maš sprednje sedeže čisto nazaj ali ima res tako malo prostora zadaj za noge? Me je kar malo presenetilo, glede na to, da je na zunaj dokaj velik voz.
Ja, jaz sem 188 pa tud ok sedi,. Most, podvozje + vse drugo je bp ker je tale gospod pred menoj bil tako pedanten da to ni res. Pa v 6ih letih je dal tudi 2x podvozje premazati z nekim voskom proti rji. Ma res do avta kot do otroka!mropc je napisal/-a:u družini imamo enako mazdo. brat ima 175 jaz 180 in zadaj sedim normalno, brez da bi se dotikal sedeža ali da bi me karkoli overalo. kako je kaj z zadnim mostom?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov