Volvo C70 2.3 T5 Avtomatik z opremo GT ( šibedah, park senzorji, bež usnjena notranjost, navigacija, ....)
Letnik 2001
Prevoženih 257.000 km ( jst sm naredu slabih 4.000 km do sedaj )
Povprečna poraba v teh 4.000 km po BC 9.7 l/100 km. Tako da poraba je res zmerna in znosna, sploh glede na to, da če se nebi jajcal po loki od kufeta do kufeta pa pol časa na poti v lj zjutraj stal v gužvi bi bila komot pod 9

Trenutno sam par bolj za silo slik, ker ni glih vreme taprav, tko, da ko bo kakšen lepši dan in po temeljitem poliranju ga dam ornk poslikat in pripopam še tiste fotke.
Na avtu sem mel namen naredit čipanje/mapping, nakoncu pa se je izkazalo, da je avto že čipan in z menjanimi modrimi močnejšimi injektorji, tko, da avto res, ko pohodiš premakne ornk....tko kot se zagre, tko, da sem en oz. dva stroška "prišparal"

Avto sem mel tud na testerju, ni shranjenih popolnoma nobenih napak ne v engine ecu ne v menjalnikovem ecu.
Kaj je na avtu že narejenga:
- mapping
- turbo boost je dvignjen na 1.1 bar
- močnejši modri injektorji
- forge blowoff ( kateri je itak brezpredmeten, avto kihne samo ko gas spustim ko je na obratih, drugač nikoli - avtomatik )
- dodani števčki za boost, aku voltaža, dodal bomo pa še pritisk olja
Kakšne imam plane za naprej:
- 3" downpipe, katalizator stran ( če ne bo preglasno seveda)
- ponoven remap
- čez čas še mogoče dvojni izpuh zadaj za boljši look
To je pa tudi to kar se performanca tiče, saj pomoje kaj več že zna predstavljati problem za menjalnik sam, ki trenutno sicer (knock knock knock) deluje brez problema in odlično. Upam, da bo mašina tud še lep čas zdržala....
V avto sem odkar ga imam zmetal že kar pošten kupček dnarja (cca 3.000 eur z registracijo in zav uret), menjane so bile roke, stabilizatorja oba prednja, končnika prednja, nove gume, servis, očiščen PCV sistem in podobne drobnarije....
Avto uglavnem leti ko sneta sekira, koliko konjev ima s trenutnimi predelavami se mi sanja ne, ker je bilo že narejeno, zato bo pa tudi šel na ponoven remap ko bo downpipe kupljen in namontiran, da se še moč izmeri....
To je to zaenkrat, ko bojo lepše fotke, popnem gor vse skupaj!