Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Mantara
Novinec

Kraj: Obala

Re: katalizator

Napisal/-a Mantara Ne okt 26, 2003 10:28 pm

darkdog23 je napisal/-a:Če mi ogenj ven pogleda iz auspuha res nebivedu ker sedim spredaj in zadnji spodnji del avta nikakor nemorem videt :D Kar pa zadeva ta ogen oziroma pokanje je pa to zaradi tega ker izpušni plini gredo direkt ven brez kakršnih ovir(katalizator,sredinski lonec...) in to nebi smelo meti kakšnih posledic na izpuh.Saj tako so mi povedali v podjetju kjer se ukvarjajo samo z izpušnimi sistemi in majo stem izkušnje.upam da majo prav.

Meni tudi ko se auspuh fajnn segreje zacne finoo pokat :lol: :P
Pa imam se gor katalizator + srednji lonec :lol:
Kaj bi blo sele ko bi odstranu kat. inn sr.lonec nesmem niti pomislit :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Po okt 27, 2003 11:46 am

Jst sm tut dons dal od twingota katalizator stran... oz. ga še dajem :) Tako da... Avto grem iskat ob 13:30. Upam da zadeva ne bo tako glasna, kot mi je reku mehanik.

BTW: Kolk ljudi tle na forumu so že polcaji ustavl, pa jim kazn napisal, kr niso mel katalizatorja gor?

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Po okt 27, 2003 3:35 pm

Evo, katalizator odstranjen. Moram rečt, da je avto zdej dost glasnejši, še posebej, ko ga zavrtiš do konca, pa pol kuplango stisneš:)

Je tut mal bolj živ, sicr ni nekej čudeža, ampk se pozna. Ubistvu mam feeling da se mi je navor celo mal povečou ne pa zmanjšou, kr mi ponavad ni avto zakrpou, zdej pa to kr precej počne (če pač hočm). Drgač pa je feeling dobr. :)

Tut nekej smrdi ne več, al pa da bi kej bolj kadil. Uglavnm fajn. Stroški 4.800 SIT: delo, sponke in cev. Dal sm pa narest pr avtogalantu v Nm.

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Po okt 27, 2003 4:06 pm

Polcaj itak nemore ugotovit če maš katalizator gor :lol:

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

katalizator

Napisal/-a darkdog24 Po okt 27, 2003 9:13 pm

Ja res je policaj tk nevidi al je gor al pa ne :D
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe To okt 28, 2003 1:49 pm

Policaj gledal itak ne bo, kje ste pa že videli policaja se malo sklonit, kaj šele klečat pa gledat pod avto :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
PoLOdivjan
Stalni uporabnik

Kraj: Koper - Ljubljana

Napisal/-a PoLOdivjan To okt 28, 2003 2:02 pm

vidu vidu, men je oznake na fedrih gledal, se je prov lotu...sam pol je blo vse kul, pa bi še reku ko bi pršu 120 kmh sam je bla omejitev 90 jest sm pelu pa 70...pol pa kr neki...kaj čmo...
Slika

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe To okt 28, 2003 2:12 pm

PoLOdivjan je napisal/-a:vidu vidu, men je oznake na fedrih gledal, se je prov lotu...sam pol je blo vse kul, pa bi še reku ko bi pršu 120 kmh sam je bla omejitev 90 jest sm pelu pa 70...pol pa kr neki...kaj čmo...

sranje kaj pa zaj :roll: :roll: :roll: :P :P eh kaj moremo

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR To okt 28, 2003 2:40 pm

Pr men kr nej gre cifre na fedrih gledat-bo prej doktorat naredu-še na LPP-ju še je z špeglom pod avtm je..bal da je števike prepisu.
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov