Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Najboljsi motor?!

JZ1.5
3
21%
RB26DETT
11
79%

Skupaj glasov : 14

G-4S

Napisal/-a G-4S Po nov 03, 2003 10:15 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Po nov 03, 2003 12:44 pm

nebivedu je napisal/-a:ZAme so najboljši subarujevi in saabovi motorji - oboje zdrži 2X več od teh dveh naštetih - je pa res, da se jih ne da tok navijat - pa čeprav se jih da že s čipom za najmanj 40KM.

LP
Nebivedu

Ajajaj. rb26dett je pa ful pokvarljiva zadeva a ? O kakšnem tuningu za 40 konjev lahko pa samo sanjaš :) LOL.
Lej. RB26DETT zdrži 600 konjev v serijski obliki, in to čist lepo varno brez kakšnega hudega tveganja. Samo boost napumpaš in mapping prirediš pa je to to. Torej, namesto 40 konjev je tukaj v igri cca 300 konjev.
Sej ne rečem da subarujevi motorji niso dobri. Sem že videl marsikatero imprezo z 400 ali več konji. Ampak kakšnih hudih saabov (razen une pikes peak varjante) pa še nisem zasledil. Nasploh niso Saabi neki avtomobili za tunerje :)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po nov 03, 2003 1:45 pm

To sem tudi napisal - mašine od saaba in subaruja se ne navijajo tok - serijsko s čipom do 40KM, so pa zanesljive in delajo. Nisem pa mislil primerjave po moči, ko sem izjavil, da zdržijo 2X več, ampak po vzdržljivosti - po prevoženih kilometrih zdržijo te mašine zelooo veliko.

LP
Nebivedu

P.S. Sem že videl subarujevo mašino 1.8 turbo - ki je bila navita na 400+ KM, pa ima v originalu samo 130KM, kar pomeni, da so jo navili skoraj za 3X.

Sicer bo pa zdej prišla ven subarujeva mašina 6 cilindrov in biturbo - vsaka turbina za po 3 cilindre - boxer mašina 180 stopinj - naj bi imela serijsko samo 206KW - omejitve japoncev, samo po čip tuningu, pa mal izboljšavic bo mela mašina najmanj 450KM

markun
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a markun Po nov 03, 2003 3:23 pm

G-4S je napisal/-a:Ne morem si kej, da ne bi komentiral:
Dajanje ogromnih spojlerjev na avto je neumno, ampak tunanje na 1000HP je pa jako pametno in uporabno.

Bottom line: VSAKO TELE MA SVOJE VESELE :wink:

Tocno tako!
:twisted:
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov