Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Staccatto
Novinec

Kraj: Tropovci

KW GEWINDE V2 GOLF 3??????

Napisal/-a Staccatto Ne jul 06, 2008 9:20 am

lp

mam en problem sicer sam sm lastnik teh gewind ki so nastvlive po višini spredaj zadaj in po trdoti ampak samo spredaj! moti me pa to oz morale bi bit tudi zadaj nasvalive keko vem....če ma golf4 iste gevinde pa honda tudi za štelat zadaj trdoto pol nvn zakaj moje nimajo kao....ko so iste variante pa use pa še cena ista okoli 1000€.sicer tko so meni rekli da nima na servisu,sicer tudi sam nism ugotovu kje bi se zadaj dalo štelat.
Moje uprašanje je če ma kdo mogoče tudi na golf3 take gewinde al pa kaki vaš kolega pa me zanima če se dajo štelat zadaj po trdoti al ne.
Lepo prosim za kake informacije ker je nujno....

lp :D
Pre ka mam prevelik avto zato nega več The Stroja :)

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Ne jul 06, 2008 9:57 am

vzami zadnji amortizer pa zgoraj pri navoju poglej ce ima isto kot spredaj.
ce gre un nastavek za trdoto nastavlat gor.ce ne gre pa ce se ne suce potem nimas.
drgac pa na kw-jevi strani mislm da se da pogledat tm a mas oboje nastavljivo al ne...
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Staccatto
Novinec

Kraj: Tropovci

Napisal/-a Staccatto Ne jul 06, 2008 10:31 am

ja ne zadaj ni onega kak spredaj z šraufekom...sicer kolega tudi nima tega za golf4 pa gre jih tršat nekak z sasukom cele gewinde al nvn kaj pravim na pamet tok kok sm slišal...sicer morale bi bit nastavljive ker ni logično da ostali majo moje pa ne...pa ista varjanta pa ista cena pa use :s zato bi rabu nekoga ko že ma take gewinde gor.... :roll:
Pre ka mam prevelik avto zato nega več The Stroja :)

Uporabniški avatar
RSR_Tech
Nov uporabnik

Napisal/-a RSR_Tech Ne jul 06, 2008 6:41 pm

Staccatto je napisal/-a:ja ne zadaj ni onega kak spredaj z šraufekom...sicer kolega tudi nima tega za golf4 pa gre jih tršat nekak z sasukom cele gewinde al nvn kaj pravim na pamet tok kok sm slišal...sicer morale bi bit nastavljive ker ni logično da ostali majo moje pa ne...pa ista varjanta pa ista cena pa use :s zato bi rabu nekoga ko že ma take gewinde gor.... :roll:

Navodilo:

http://www.kw-gmbh.de/kw_upload/Einbau/ ... eitung.pdf
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost