Rifasiemp je napisal/-a:hehe... nism vedo da obstaja tema ki omenja moj avto.... no ko smo ze pri tem... a ma kdo kakrsnekoli dele za a112 abartha... mogoce kdo ve za kaksen avto... karkoli povezano s tem avtom ... informacije vec kot dobrodosle
Rifasiemp je napisal/-a:nisem ga kupil v zalahpred mano je bil poznan lastnik oz. poznam vse prejsnje lastnike... je pa uvoz iz italije skoljka:) za dele me predvsem zanima ker bi rad se en abarthov motor ker zlagamo se enega... pa en blok sicer imamo ampak je zadnje brusenje in so bati dragi;) bi pa karkoli bi delal ...delal na 1050 motorju... se mi zdi lazje karkoli izvlec iz njega... vendar je treba vedet da v ekstreme ne morem s svojim budgetom(studentskim) pa avto je daily driver tako da je tu se en problem:) drugace pa za dele pa jih isce oce, ki svojega pocasi sedaj spravlja skupaj...tako da bomo imeli 2 pri hisi
Rifasiemp je napisal/-a:samo z majhnim budgetom je lazje zacet s 70 konji kot pa 58;) bo koncni rezultat bolsi:) ker pac denar na zalost je ovira:) za 16v pa dobro vem sm si vse ogledal:) pa so kr zveri ze pol avti ceprav so taki mali faracajgije pa res da je meni veliko lepse videt tak faracajg ki je n/a kot pa da bi bil prisilno polnjen:) ceprav bi se se vec iztisnilo sam meni je brutale n/a ko je moc v visoookih vrtljajih
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost