kokolo je napisal/-a:...ne gre mi za kakšen hud zvok al pa lepotne dodatke, ampak za dodatek moči...
kokolo je napisal/-a:kakšen izpuh predlagate za proceeda? mora bit ovalne oblike pa da da + 5-10KM
bizi10 je napisal/-a:Ja on bi rad zastonj pz. za mile pare dobil ful moči iz 1.4 mašine. Mu kaj drugega kot nalepke preostanejo?
Sonny je napisal/-a:Model je lepo vprašal tu pa kot bi v vrtec prišel. Meni so šla popolnoma enaka vprašanja po glavi par let nazaj. In opažam, da vas 99% tu pravzaprav ne ve kaj bi sploh povedali razen klasičnih "kupi večjo mašino". Saj to je res ampak on to ni vprašal. In argument ni jah približno tok bi mogoče to stalo in morda bi dobil toliko konjev.
Kje so kakšne firme, proizvajalci, rezultati. Jaz še vedno po vseh teh letih na forumu nisem izvedel za enga navadnega ne-turbo bencinarja koliko konjev bi pridobil z auspuhom konkretnim in koliko bi stalo. Vsi pametujete o čipanju turbo mašin, o izkoristih pri auspuhih pri turbo mašinah ter o čipanju dizlov kar že praktično VSAK danes ve, ko gre pa za specifike pa zajebancija pade.
kokolo je napisal/-a:Zdravo,
sem bil na testni vožnji (kupujem model 1.4) in ugotovil da tistih 109 KM ni ravno čutit.
hvala pa lp,
tomo
jay je napisal/-a:kokolo je napisal/-a:Zdravo,
sem bil na testni vožnji (kupujem model 1.4) in ugotovil da tistih 109 KM ni ravno čutit.
hvala pa lp,
tomo
to je pa KIA ali pa daewoo tudi, malo pretiravajo z konji, kot v akustiki ene firme z watti
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
speedfreak je napisal/-a:jay je napisal/-a:kokolo je napisal/-a:Zdravo,
hvala pa lp,
tomo
to je pa KIA ali pa daewoo tudi, malo pretiravajo z konji, kot v akustiki ene firme z watti
Mogoč pa ma 1400 kg mase avta tud kej pr tem, pa malo navora...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov