eclipse_R je napisal/-a:..drugo narediš sam..
večina nas smrtinikov tega še prbližn ne zna delat samih.. tko da.. prštej k tvojim cenam še veliko evrov za delo.. pa še vsem cenam mal evrov, ker nimam pojma, ke to dobit pa maš realno ceno za večino ljudi

pa še to, da te mal nategne tist k to dela, ker to je dandanes itak že standardna praksa..
lp
...se strinjam imaš pa zato mehanika ki to opravlja kvalitetno v vsakem večjem kraju Slovenije in jaz sem pri enem že 15 let stranka in ti povem, da me še enkrat ni nategnu... delam sam samo, kjer me strošek če kaj zgrešim ne preveč osmodi - vozila do 200000 sit vrednosti

mislim da ne vem več kot en povprečen avtomehanik samo se jim niti ne splača niti ne da delati tega, ker tunanje motorjev je delo kjer 50% kosov sam narediš to pa je zamudno drago in ne moreš garantirati trajnosti in kvalitete dela ... servisiranje vozil pa je prelahek zaslužek da bi si zobe lomil za tistih 3 % strank ki ponavadi zbira denar pol leta za kose pol pa ti še pol leta nosi za delo

... Na Igu imaš enega dobrega mehanika, Motorsport Urbančič je tudi dobra opcija če se še z tem ukvarjajo ... cene - prava sitnica

... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...