audi s4:Ce imas s-line podvozje pomeni zelo malo "ponizano" tu pride do izraza bolj -
vodljivost. Ni ti potrebno kupovati air ride-a za popolno nizanja... zato so ze dovolj
gewinde (KW, Weitec, FK itd). Drugace sta si ga pa delila a.com uporabnika najprej
maky in nato odkupljeno Courage.
Jaz sm mislu da ima mogoče kdo pa kok prbližn košta.Itak men že zdej zadej mal učas gume drgnejo k imam distančnike gume pa 235/35/19.Sam bi jih dal pa stran sam da bi bil spredej v podn.
cena je odvisna od kvalitete.ce govorimo o gewindah potem je od 300-1000+ eur
ce pa govorimo o air ride-ju pa kr zacnes nekje z 1500+ eur.
a ves kaj je razlika med gewindami pa air ride-om?
Ma ja no sam glih kolega ima gewinde pr polotu zdej k je mogu dat pa zimske gume je pa spet premikal k mu je rajsal.Sam to me mot tam pa mal dvigneš pa je
ja sj ves ni glih tko enostavno to.
ja dvignes ga ze,sam se optika podre.po pa moras na optiko it.ce ne ti pa gume radira ,avto vlece u eno smer,volan postran drzi...
pa resno govorim ko pisem da air-ride ni za vsakodnevno voznjo.
A pol sam kao zgleda hudo drgač praktično pa ni dobr.Nisem vedu sm mislu da je s kvaliteto tu nekje z gewindi.Ma skos nek čaram pr audiju pa sm mislu še to zrihtat sej drgač ni nobena umetnost kar se montaže tiče.
audi s4 je napisal/-a:Ma skos nek čaram pr audiju pa sm mislu še to zrihtat sej drgač ni nobena umetnost kar se montaže tiče.
off:
Predno se lotis te po tvojih besedah "nezahtevne" montaze (kar tudi slucajno ni)
uredi svoj dialog na a.com ker tole nima ne glave in repa... lepo prosim.
@abbe: zakaj že airride ni za vsakodnevno vožnjo? če je prav in dobro narjeno ni razlike v kvaliteti vožnje. praktično imajo vsi avtomobili višjega razreda airride.
resno upam da se hecas ko primerjas svoj airrire z tistim v visjih serijah vozil.
prva stvar ki me moti,je to da ce je avto nastavljen nizje je mehkejsi namesto da bi bil trsi.tega pri avtih visje serije ni.
druga stvar mislm da airtride ni glih najbol primeren za "divjasko" voznjo skozi ovinke.
ce se ne motim so prve serije airridea bile brez amortizerjev (lahko da se motim) poleg tega imas pol prtljaznika zasedenega z tankom za zrak in ostalimi recmi.
sam da bi pa an leto naredi okol 30.000 km z air rideom po nasih cestah pa nevem.
pa ne more se primerjati z gewindami,to upam da se oba strinjava.
Kar se tiče montaže verjamem da je zahtevno, sam če sem se že v marsikej spustu ni hudič da tudi to neb naredu.En poseg sem že naredu k sem 1.8t motor zamenjal za dizel1.9tdi pa vse špila.No sam to je že druga tema.Skratka verjetn bo ostalo kar pri tem k je zdaj, če bom pa kje pocen gewinde dobu bom pa zamenjal da bo srce na svojem mestu.