kinkyllama je napisal/-a:če daš eno turbino gor na svojega BMWja, ki je edini efekt, da čim bolj seka?..praviš, da potem že iztopiš iz povprečja?...morda, če se podiš samo po svoji ulici...
niti ni problem v tem
mislim, da tu ne manjka nič... je lepo vse povzel uporabnik @tristan žal je resnica takšna..če kakšen pričakuje od nas samo čarobno besedo +50hp, jo nažalost ne bo slišal...
jst bi vsem takim predlagal udeležbo v kakšen avto športu...
veliko jih je tudi pri nas, dosegljivi že za *male pare*. Tam se ogromno naučiš in tudi lahko realno dokažeš
Za ta odgovor bo pa najboljše da vprašaš na bmw forumu. Sploh drifterji znajo velik vedt o temTooOldVehicle je napisal/-a:@tristan01 Mi lahko prosim kaj več poveš o tem motorju 1.8 ki ga je BMW razvil za dirkaške namene? Ali pa kak link kjer si lahko preberem? me izredno zanima.
@drmocar A mogoče veš iz katerega BMW-ja pašejo razni močnejši deli? Ali pridejo v poštev samo deli E36-ke? Drugače pa hvala za bolj natančen odgovor.
Aja pa ni treba da je ravno 50 konjev več, mislil sem nek osnovni tunig začetne stopnje. Pa nekateri malo površno berete, jaz se ne bom spravljal v ta projekt, me pa zelo zanima in zato svprašujem.
TooOldVehicle je napisal/-a:@tristan01 Mi lahko prosim kaj več poveš o tem motorju 1.8 ki ga je BMW razvil za dirkaške namene? Ali pa kak link kjer si lahko preberem? me izredno zanima.
@drmocar A mogoče veš iz katerega BMW-ja pašejo razni močnejši deli? Ali pridejo v poštev samo deli E36-ke? Drugače pa hvala za bolj natančen odgovor.
Aja pa ni treba da je ravno 50 konjev več, mislil sem nek osnovni tunig začetne stopnje. Pa nekateri malo površno berete, jaz se ne bom spravljal v ta projekt, me pa zelo zanima in zato svprašujem.
_B3yBo_ je napisal/-a:zanimivo vsi bi tunal pa neki delal da leti a noben nepomisli na varnost.
ce vas ze boli za vaso varnost pomislite na druge.
ko se spuscas v projekt je ja treba se zravn zrihtat bremze,podvozje,ojacati karoserijo,bolse gume, klopce zamnjati z zici, itd...
nobeden tudi nepomisli da je potem treba dajati boljse olje in ne tistega z petrola, bolse cevi in se mnogo takih stvari.
bigturbo je napisal/-a:_B3yBo_ je napisal/-a:zanimivo vsi bi tunal pa neki delal da leti a noben nepomisli na varnost.
ce vas ze boli za vaso varnost pomislite na druge.
ko se spuscas v projekt je ja treba se zravn zrihtat bremze,podvozje,ojacati karoserijo,bolse gume, klopce zamnjati z zici, itd...
nobeden tudi nepomisli da je potem treba dajati boljse olje in ne tistega z petrola, bolse cevi in se mnogo takih stvari.
no vsaj en ,ki se malce razume na to,jst skozi pravim,da se znajo številke povzpeti ,kar visoko,če bo hotel zamenjati vse kar spada zraven
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov