splash je napisal/-a:gre se za ibizo 2001 letnik.
mislil sem menjati motor. sedaj je notri 1.4 60hp, pa sem ugotovil da če dam notri 1.6 da je treba menjat komplet z izpuhom, rokami polosovinami in še in še...
zanima me pa če kdo ve kako je z 1.4 motorjem 75 hp in 100hp...
a so tudi vse stvari drugačne...
splash je napisal/-a:ne zanima me če se bo izplačalo.
zanima me če kdo ve če paše.
tolk sem že mehanika da bi to sam prestavil. samo zanima me, če paše...
Mad je napisal/-a:splash je napisal/-a:ne zanima me če se bo izplačalo.
... Motorja sta čisto različna ... ni evolucija ... tudi motiš se o 1.6 ... motor je isti kot 1.4 razlika je le v premeru in hodu bata ... ostane vse isto - edino kar ti ne paše je izpuh ker je od 1.4 za cca 1.5 cm krajši zaradi višine bloka ...
splash je napisal/-a:Mad je napisal/-a:splash je napisal/-a:ne zanima me če se bo izplačalo.
... Motorja sta čisto različna ... ni evolucija ... tudi motiš se o 1.6 ... motor je isti kot 1.4 razlika je le v premeru in hodu bata ... ostane vse isto - edino kar ti ne paše je izpuh ker je od 1.4 za cca 1.5 cm krajši zaradi višine bloka ...
čisto različna 60 in 75 konjski 1.4 je čisto različen motor?
... štromarija ne drugo<ja ... jaz bi šel na ZUP forum tam en prodaja že obdelano glavo in dobro odmično gred za tvoj avto ... pol bi : zamenjal injektorje, dvignil pritisk goriva, dal večjo dušilno loputo, poiskal kak 4-2-1 kolektor in ga peljal k Senici ali na Avtoelektroniko, da ti ga ponastavijo ... višjo blokado, večji predvžig, ... z tem bi že bil lahko na 30 + Km ... Če nimaš znanja in če se ti ne da delat, pa ima en moj znanec ( Igor ) zate cel motor 1.6 i narejen na ene 110 km - je kompleten z menjalnikom za ene 1300 eur ... pravkar narejen ne zgažen zvožen sam on gre dirkat pa je moral it na 1.4 16v po specifikacijah - in - naredil ga je izključno iz hudobijesplash je napisal/-a:ok, to razumem, samo a potem so tudi vsi nosilci drugi pa štromarija...?
splash je napisal/-a:gre se za ibizo 2001 letnik.
mislil sem menjati motor. sedaj je notri 1.4 60hp, pa sem ugotovil da če dam notri 1.6 da je treba menjat komplet z izpuhom, rokami polosovinami in še in še...
zanima me pa če kdo ve kako je z 1.4 motorjem 75 hp in 100hp...
a so tudi vse stvari drugačne...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov