PoLOdivjan je napisal/-a:pisal sem v tehno racing in dobil naslednji odg...
tisti ki pravi da je za 40.000 sit dobil koi amortizerje...pomoje samo nalepke, kr fajn so dragi...
Pozdravljeni !
Če se odločite za športne amortizerje Koni (svetovno najbolj priznani !), je cena za komplet (4 kosi) SIT 144.000.
Cena montaže z optiko je približno SIT 18.000.
Lep pozdrav.
Techno Racing
jky je napisal/-a:PoLOdivjan je napisal/-a:pisal sem v tehno racing in dobil naslednji odg...
tisti ki pravi da je za 40.000 sit dobil koi amortizerje...pomoje samo nalepke, kr fajn so dragi...
Pozdravljeni !
Če se odločite za športne amortizerje Koni (svetovno najbolj priznani !), je cena za komplet (4 kosi) SIT 144.000.
Cena montaže z optiko je približno SIT 18.000.
Lep pozdrav.
Techno Racing
Ne me bit preveč pameten! Nisem prplaval po zupci! Ker si sel nekam XY pogledat kok to stane, naprej poglej, kera varianta je potem poglej ceno, ...!!! Navedena cena je za dirkalno varianto z navoji za feder pa priblizno 14 nastavitev, ...! Moji so bli z tremi nastavitvami (hard, medium in soft) in za cliota zadaj in samo dva amortizeja! Glede na to da ma kar nekaj prakse, dobro vem kaj kupujem.
Ce pa bos te kupoval, ti pa predlgam da si kupis kaksno knjigo kje kaj vec pise o nastavitvah drugace se bos vozil slabse kot na seriskih!
Vozu Twingota z Koni (cena: 40k na amortizer), vozu twingota z Monroe Reflex (60k za vse amortizerje). Razlika se je malo opazila zadej, sploh če si hitr levo desno levo desno naredu, pa tut to ni bla ne vem kakšna razlika. Razlika je v trdoti (koni so bli bistveno trši), tako da sm vzel monroe, kr so pa, vsaj v Slo, koni bistveno precenjeni!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov