Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

mihamiga
Nov uporabnik

Fičo Abarth 1050 (70 Hp)

Napisal/-a mihamiga Sr nov 13, 2002 11:01 pm

Fantje živjo!!!
Zanima me, če je že kdo v fičota vgradil motor od autobianchija A112 abarth.Namreč jaz sem ga, zdaj se mi je pa stvar malo zakomplicirala pri vztrajniku in štarterju.Vztrajnik sem moral dati original od fičota ker je bil ta prevelik,zdej mi pa štarter, čeprav je od fičota ne zagrabi vztrajnika(zgleda da položaj bloka in menjalnika ni enak).Vem,da so ti motorji že bili v fičotih samo kako se to predela mi pa ni čist jasn.
Pa še to:če kdo ve kako bi lahko ojačal ali predelal polosovine, naj mi prosim to sporoči.

Lp Mičko
Mičko

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Re: Fičo Abarth 1050 (70 Hp)

Napisal/-a RegY Sr nov 13, 2002 11:14 pm

hmmmm....

če je problem v tem, da jermen ne zagrabi priporočam krajšega...

drugače pa mi ne pade nič v glavo kaj bi lahko blo tukaj trenutno...

polosovine... probaj v italiji na kakem avtoodpadu od kakega abartha dobit
Slika

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Re: Fičo Abarth 1050 (70 Hp)

Napisal/-a din Če nov 14, 2002 7:33 am

Fičo kolko se mi še sanja ima štarter obrnjen vztran od motorja (leži na menjalniku, al kako se naj izrazim???), pri tebi pa domnevam da ti je sedaj prišel vztrajnik bližje motorja kot pri fičotu. Zdaj moraš zmerit to razliko v oddaljenosti vztrajnika od bloka in nato naredit nekaj takšnega kot je distančnik za kolesa. Ampak mora bit narejen precizno (sedeži za glavno gred in vztrajnik), tako da ga moraš na rahlo nabit na glavnogred in vztrajnik, ter nato seveda daljše vijake enake natezne vrednosti kot so bili stari. Upam da si me razumel ;):)
Slika
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost