Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Kraj: Gorenjska

Gewinde TA-Technix

Napisal/-a svizc So jun 06, 2009 10:59 pm

Pozdravljeni!

Na forumu sta samo v dveh temah omenjeni firmi teh gewind zato sem se odlocil da postavim prav svojo.

Zanima me namrec kakovost teh gewind, ker namrec sami sebe cenijo za kar dobre, od drugot pa bore malo komentarjev o sami kakovosti. Je ta firma bolj malo casa na sceni ali se samo meni tako zdi? Razmisljam namrec da bi jih nabavil za svojega Peugeota 306 pa me zanima naslednje. Na sliki v oglasu na ebayu so narisani 4je amortizerji + vzmeti(sepravi 4x gewinde, 2x spredaj in 2x zadaj), pa tudi napisano je tako v oglasu. Kako potem pridejo v postev tisti zadnji ce ima avto zadaj torzijo(moj primer), potem se zadaj sploh ne zmontira ali se v tem primeru modificira in predela na gewinde zadnji konec? Se ubistvu za tak denar splaca kupit to v nemciji + postnina ali ne? Na njihovi uradni strani je cena 300eur.

Gre se mi za to da imam namen avto spustit za vec kot obicajnih 3 cm ali pa 3,5cm in bi mi to prislo precej v postev.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So jun 06, 2009 11:03 pm

jst mislm da dobis za zadaj samo amortizerje skrajsane.
pa poj si pac torzijo nastimas na tok kokr pac ti pase.pa temu potem prilagodis sprednji del.
zlo neverjetno se mi zdi da bi dobu se za zadaj fedre ker jh itak nimas km montirat,pa tko al tko bos poj spet moral torzijo stelat ce bos hotu da se kj dol spusti
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Napisal/-a svizc So jun 06, 2009 11:08 pm

Ja sej to mi ne gre v glavo, kako potem to zmontirat, pa narisano je v oglasu in pise kaj je zraven. Kaj pa sama kvaliteta in kasnejse posedanje teh gewind. Delno primerljive z H&R, VOGTLAND, KONI. Namen sem imel Vogtland gewinde za spredaj kupit, ista cena, samo so pa fiksno 5cm spuscene in cena je priblizno ista TA-Technix-ovim, samo da ima TA-Technix prednost da se lahko stelajo po visini(baje da ene imajo TUV certifikat za 7,5cm, nekatere tudi za 9cm).

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So jun 06, 2009 11:11 pm

o kvaliteti nevem velik sam sem pa 99% preprican da se ne morejo kosat z h&R s konijem pa sploh ne.
tut voghtland so bolse v kvaliteti saj je cena ista s tem da voghtland niso gewinde ampak vrjetn kasn kit (amortizer+vzmet)
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
ludbe
Uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Re: Gewinde TA-Technix

Napisal/-a ludbe Ne jun 07, 2009 8:04 am

svizc je napisal/-a:Pozdravljeni!

Na forumu sta samo v dveh temah omenjeni firmi teh gewind zato sem se odlocil da postavim prav svojo.

Zanima me namrec kakovost teh gewind, ker namrec sami sebe cenijo za kar dobre, od drugot pa bore malo komentarjev o sami kakovosti. Je ta firma bolj malo casa na sceni ali se samo meni tako zdi? Razmisljam namrec da bi jih nabavil za svojega Peugeota 306 pa me zanima naslednje. Na sliki v oglasu na ebayu so narisani 4je amortizerji + vzmeti(sepravi 4x gewinde, 2x spredaj in 2x zadaj), pa tudi napisano je tako v oglasu. Kako potem pridejo v postev tisti zadnji ce ima avto zadaj torzijo(moj primer), potem se zadaj sploh ne zmontira ali se v tem primeru modificira in predela na gewinde zadnji konec? Se ubistvu za tak denar splaca kupit to v nemciji + postnina ali ne? Na njihovi uradni strani je cena 300eur.

Gre se mi za to da imam namen avto spustit za vec kot obicajnih 3 cm ali pa 3,5cm in bi mi to prislo precej v postev.

tista slika je samo simbolična, vem ker sem jih že naročal za peugeota 307, pa dobiš zadi samo amortizer

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Napisal/-a svizc Ne jun 07, 2009 11:58 am

Nima noben tukaj gor tega zmontiranega na avtu da bi lahko malo pokomentiral o kvaliteti in kako se obnesejo na avtu?

Neumno vprasanje:
Gewinde(Gewindefahrwerk) je/so amortizer + vzmet skupaj ce se ne motim, kaj pa je potem to "kit" za katerega je napisal abbe (isto amortizer + vzmet)?

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne jun 07, 2009 12:08 pm

Tudi jaz kupujem neke gewinde, tale firma pride za mojga 230eurov... malo prepoceni mi deluje.

Uporabniški avatar
Gapiii
Moderator foruma

Napisal/-a Gapiii Ne jun 07, 2009 12:15 pm

Za normalno uporabo so cisto ok, so malo mehkejše ampak ni panike, saj pri meni ni bilo. Tako, da v mojem primeru so bile ok, saj nisem ravno dirkač. Tako da mene so presenetile, lahko pa prašate Tomota, ki jih je mel na avtu kako leto, samo se tudi ni nič pritoževal čez njih kolikor vem.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne jun 07, 2009 12:44 pm

gasy je napisal/-a:Za normalno uporabo so cisto ok, so malo mehkejše ampak ni panike, saj pri meni ni bilo. Tako, da v mojem primeru so bile ok, saj nisem ravno dirkač. Tako da mene so presenetile, lahko pa prašate Tomota, ki jih je mel na avtu kako leto, samo se tudi ni nič pritoževal čez njih kolikor vem.

nekaj mi samo še reči, v najvišji legi je avto isto visok ko z serijskim vzmetenjem?
Pozimi treba malo zdignit zadevo :lol:

Uporabniški avatar
Gapiii
Moderator foruma

Napisal/-a Gapiii Ne jun 07, 2009 1:13 pm

Ne, se mi zdi da je ene 2cm nižji kot original, saj tako je blo v mojem primeru.
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov