Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Nasvet električarja

Napisal/-a R 34 GT-R Sr jul 01, 2009 5:55 pm

Pozdravljeni, zanima me če se da zvezati tele 2 komponenti, in sicer širokopasovna lambda Bosch LSU4.2 (5 žičk) in takle števček za Air Fuel Ratio (4 žičke).

Že v naprej hvala za odgovore.

link

link

EDIT adis: naslednjič dajmo uporabiti "krajši" link
[url=vnesemo link]dodamo ime linka[/url]
RiDe hArD

Uporabniški avatar
pocesnkII
Stalni uporabnik

Kraj: kamnik

Napisal/-a pocesnkII Sr jul 01, 2009 6:15 pm

naceloma nima veze koliko zic ima sonda; stevcek potrebuje le eno in to tisto pravo, ki daje zanj potreben signal :!:
Diagnostika in servis osebnih ter tovornih vozil ->PM

R 34 GT-R
Uporabnik

Napisal/-a R 34 GT-R Sr jul 01, 2009 6:18 pm

pocesnkII je napisal/-a:naceloma nima veze koliko zic ima sonda; stevcek potrebuje le eno in to tisto pravo, ki daje zanj potreben signal :!:

To je res, ampak doma že imam v avtu je že števček z linka, ki pa naj bi se priklopil na obstoječo lambdo, moj tip motorja ima samo eno. Vendar ti podatki niso najbolj merodajni, zato rabim širokopasovno lambdo.
Mogoče je razlika me števčki?

@adis: Hvala.

Zdej našu na netu, da se tudi števčki delijo na wide band in standard.

Navzkriž pa to najbrž ne gre.
RiDe hArD

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Sr jul 01, 2009 9:45 pm

se da se.....itaq 4 zice imajo vec al manj vse sonde....2 zice sta napajanje mislim...in 2 ki merista....zdaj mores ugotovit kira je ta prava za dat na stevc....kolega je kupu tui tak stevc in smo dali na eno zico (ki meri lambdo..) in nam je kazalo to razmerje....mislim da gorivo/zrak....in je blo ok...tko da...lahko ti ta stevcek das na bilo kiro sondo lambdo ;)

LP
Slika

R 34 GT-R
Uporabnik

Napisal/-a R 34 GT-R Sr jul 01, 2009 11:34 pm

Dariooo je napisal/-a:se da se.....itaq 4 zice imajo vec al manj vse sonde....2 zice sta napajanje mislim...in 2 ki merista....zdaj mores ugotovit kira je ta prava za dat na stevc....kolega je kupu tui tak stevc in smo dali na eno zico (ki meri lambdo..) in nam je kazalo to razmerje....mislim da gorivo/zrak....in je blo ok...tko da...lahko ti ta stevcek das na bilo kiro sondo lambdo ;)

LP

No, ni ravno tako, prijazni Erc mi je razložil zadevo, k wide band senzorju paše wide band števček, in obratno, ker standard meri napetost od 0V do 1V, wide band pa od 0V do 1,5V.

Podatki bi seveda bil, ampak ni nujno da merodajni.
RiDe hArD
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost