Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK To jul 21, 2009 10:38 am

Mislim da če ga prišravfaš ni potrebe po homologaciji. V najslabšem primeru ga pač odšravfaš dol, če bi plavi kaj tečnarli.

Drugač pa vsaj tule pri nas se noben nebo piknal v sam nastavek, pa naj bo prišravfan ali varjen. Le da je v mejah normale velikost in izgled.

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic To jul 21, 2009 11:23 am

ManIAK je napisal/-a:Sam nastavke daš.

Cca. 2x30€ + delo in cevi.... enih 100€ od oka...

Pokliči Dr. Izpuha..

Dr.Izpuh pa ti računa za obnovljen neki home made izpuh na katerega da nov nastavek 100€ homologiral pa ga neboš nikoli. Ne priporočam-predrago in nekvalitetno.

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK To jul 21, 2009 1:33 pm

Kaj klatiš neumnosti.

On OBNOVI stari športni lonec ( polnilo, itd...) in ti za ceno 100€ vseskupaj zmontira na avto. Poznam par ljudi, katerim je prodal lonce in so vsi homologirali bp.

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic To jul 21, 2009 1:36 pm

Naj ti bo, jaz lahko povem pač svoje izkušnje kak mi je reko da mi lahko naredi.

za 100€ pa raje kupim nov lonec ali dam par € zraven. Čudno da je tak mojster, njegov avto pa se dere tak neprebavljivo da poslušat ne moreš.

[KEKEC]
Novinec

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a [KEKEC] To jul 21, 2009 11:37 pm

Technologic je napisal/-a:Naj ti bo, jaz lahko povem pač svoje izkušnje kak mi je reko da mi lahko naredi.

za 100€ pa raje kupim nov lonec ali dam par € zraven. Čudno da je tak mojster, njegov avto pa se dere tak neprebavljivo da poslušat ne moreš.

Kaj sploh veš zakaj se tak dere?
Če neveš drži ....! Ta izpuh ma samo za tekmovanja!
Pa naprimer powerful izpuh bo crkno po dveh letih! On pa naredi čisto istega znotraj iz malo debelejšega materiala!

Tak da nena bluzi nekaj če nimaš za burek! Ne da bi še mel za kaki izpuh! Pa si ga že naredi enkrat sam!
Če komu kaj nepaše pa naj kr zbriše!

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic To jul 21, 2009 11:46 pm

Kljub temu da se dere tak grdo ni prvi na showih kot bi pričakovali glede na neprebavljive zvoke.

Danes se prpele na bencinsko pa not vsi v smeh. Drugače ne govorim o powerfulu in ja naredo si ga bom sam ti veliki mehanik ko ti je dr.avspuh delal na dizla športnega al kak že? se dere ka?

lp

[KEKEC]
Novinec

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a [KEKEC] Sr jul 22, 2009 12:01 am

Technologic je napisal/-a:Kljub temu da se dere tak grdo ni prvi na showih kot bi pričakovali glede na neprebavljive zvoke.

Danes se prpele na bencinsko pa not vsi v smeh. Drugače ne govorim o powerfulu in ja naredo si ga bom sam ti veliki mehanik ko ti je dr.avspuh delal na dizla športnega al kak že? se dere ka?

lp

Meni se ni šlo za drenje,ampak samo za videz! Tak da ne se jokat!

BoBeR52
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a BoBeR52 So avg 01, 2009 5:02 pm

Prodajam športni lonec,dobesedno kot nov,nastavljiv zvok (pomični dušilec).Če te zanima ZS.

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo So avg 01, 2009 5:21 pm

BoBeR52 je napisal/-a:Prodajam športni lonec,dobesedno kot nov,nastavljiv zvok (pomični dušilec).Če te zanima ZS.

ksna slika mogoče??

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Kraj: sl.konjice

Napisal/-a S-line- Po avg 03, 2009 12:18 am

Technologic je napisal/-a:Kljub temu da se dere tak grdo ni prvi na showih kot bi pričakovali glede na neprebavljive zvoke.

lp

z cliotom 1.2 bo bol tesko prvi al ne? verjetn si dela bol reklamo. glej noben avto
ki tekmuje za najvisja mesta vsaj pri nas nima lepega zvoka ;) vsi vemo zakaj :!:

je pa neki res--- da kako leto nazaj je prodajau neke powrfulle ki se res niso dali
homolohirat,najbol sem se pa smejau ko je neje fotokopirane papirje dajau zraven
namesto TUV. drgac pa je ded faca :lol:
My Life Your Entertainment

Uporabniški avatar
dskrab
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dskrab Po avg 03, 2009 10:54 am

Jest mam DeVitota in to je to. Druzga me sploh ne zanima.
Sej nimaš kej! Tko je pa nč drugač!

It`s not just JDM. It`s a LIFESTYLE !

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Po avg 03, 2009 11:20 am

meni so v a3m-u rekli, da ce hoces met dvojni izpuh se da gor dva nastavka za katera ti oni zrihtajo homologacijo pol pa se samo cevi potegne in je. tko je reku da bi se kaj dalo homologirat. malo se pozanimaj pa je ;)

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Po avg 03, 2009 2:46 pm

js mam CSC izpušni lonec in sm kr zadovoln,čeprau bi učasih rad da malo bol "zarohni" :P :D
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost