Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Majand
Novinec

Napisal/-a Majand Pe jul 31, 2009 11:36 pm

a si probu na ker drug tehnicen it. vsaj pr men je blo tko da me na prvem niso spustil pol sm se pa odpelu drugam je pa slo skos brez problema. in to pri avtu in skuterju

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Pe jul 31, 2009 11:50 pm

MiranP je napisal/-a:Papirji niso vredu in ne gre skozi :huh: Dobu sm štempl od mehanika da je zmontiran tko ko mora bit,to je vredu TUV pa ne.Je reku tipčk da morm met original papir od izdelka z žigom in ne kopije in pol mi še razlaga da z istmi papirji za powerful z isto številko pride usak dan kter in da take zavračajo,na koncu mi je še prbiu da je univerzaln ker se na kilometr vid in da tega pr nas ni mogoče homologirat :?

a to mas homologirano, al samo tako mimo grede.... ??
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic So avg 01, 2009 1:09 am

Daj original gor da narediš tehničnega pol pa nazaj powerfulla, tak bi jaz naredo. Neke bv papirje pa mej skoz v avtu če te policaj ka vpraša rečeš zajle se pelem homologirat.

nerazzurro
Nov uporabnik

Napisal/-a nerazzurro So avg 01, 2009 2:05 am

Pejd v Tržič na tehnični
AR 156 2,4 mJet

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny So avg 01, 2009 6:30 am

točn z telimi papirji sem js naredu homologacijo leta gospodovega :D 2006 na RTI-ju v Maribori :D. Tip ni neč kompliciru, meu je samo en pildek na ktermu so ble cifre kire Powerfule se da homologirat in kire ne, je meu pa ta pildek od A3M-a, ker jih pač A3m verjetn tedi še tud uvažu in prdaju. Kolker pa vem, pa Powerfula ne delajo več. Tk da orginal papirjev se ne da dobit, edin če jih ma kdo doma, js sm dobu takele, ki ne vem kolkrat bli skopirani in ni blo nobenega problema. Lohk bi jih sam preptipku, kak logo tud verjetn dobiš na netu kje :d, sliko bi prerisu, orgina štemp bi šu fehtat v A3m če maš kirga znanga dol, in neb smeu bit bit blem z ''orginal papirji'' :D

Slika Slika Slika Slika Slika

MiranP
Nov uporabnik

Kraj: Brezovica

Napisal/-a MiranP Pe avg 07, 2009 7:08 pm

dans sm bil na A1,od fotra prjatu lih delu pa me spusto čez.Sprva me niso hotl ko je en neki jamru da tko ruž ko kšna popedenana honda.Na koncu so se vdal,urejen in upisan. HVALA VSEM ZA POMOČ! ZLATI STE LJUDJE TLE GORI :D
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov