Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

MuRiCi
Stalni uporabnik

Kraj: Kärnten

Napisal/-a MuRiCi So okt 24, 2009 2:28 pm

Če se imaš rad,tega neboš dajal na avto :? :?

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo So okt 24, 2009 2:38 pm

MatejW je napisal/-a:Kak pa je pol z homologacijo?

kakšno homologacijo,pa kaj je s tabo? si sploh kaj premislil,preden si vprašal? :roll: fak no
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc So okt 24, 2009 2:55 pm

Glejte človek je v prvem postu napisal da ga ne zanimajo mnenja če je varno ali ni itd. mogoče pa bo montiral na avto ki stoji v izložbi, tako da ni pomembno mnenje. In sedaj sta se že 2 strani postov napisali upraben pa ni niti en da bi ugotovil kje lahko zadevo kupim ali kako izgleda.

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 So okt 24, 2009 3:05 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:
alanq4 je napisal/-a:No pa poglejmo logično. V avtu se pelje 5 ljudi + ptljaga in ni problema. Zakaj bi potem fedru kaj bilo, če z objemko dva navoja malo bolj skupaj stisneš?
Se strinjam da so poceni novi fedri, ampak še vedno je objemka boljša rešitev kot gretje ali rezanje fedrov.
No tudi rezanje gre, če ima feder prvih par navojev skupaj.

uf, nebom komentiral, saj vem, da se veliko spoznaš na avte pa da veliko sam "šraufaš", sam, da boš pa prišel s takšno izjavo na dan .....

Prosim komentiraj, ko smo bli še mladi pa neumni (zdej samo še neumen :lol: ) je bila to prva zadeva pri "predelavi" pa se nikoli res nikoli ni nič zlomilo ali pokvarilo. Seveda je vse odvisno od izvedbe.
Res pa so na nekaterih avtih fedri že serijsko zanič in pokajo, sploh reno (vem sem menjal na twingotu in meganu počen feder)
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc So okt 24, 2009 3:20 pm

Na oplu mi je počil feder in ni blo nobenih problemov, sem menjal komaj čez teden dni. Fedra pa se mi ni zarila v glavo ali v kak vitalen del :lol: Tak da če poči feder ni neke velike sile,mogoče je avto malo manj stabilen ampak dobro če pravi čas opaziš.

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Po okt 26, 2009 2:12 pm

Evo pubeci, če bi jih kdo kupo jih imajo v Mariboru v ASR-Sportline na pobrežju oz. v Brezju. Narejene so tako da stisne 2 obroča fedre skupaj (če imaš željo) jih lahko tudi raztegneš, samo dvomim da bo kdo to delal. 24€ stane komplet za vse 4 fedre, spustiš pa lahko tud do 4-5cm.

Ob nakupu ti tudi povejo da je to samo za kratek čas, da za dolgoročno rešitev je bolje ubodt "športne" armotizerje.

Refkoo
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Refkoo Po okt 26, 2009 4:54 pm

dejcc je napisal/-a:Evo pubeci, če bi jih kdo kupo jih imajo v Mariboru v ASR-Sportline na pobrežju oz. v Brezju. Narejene so tako da stisne 2 obroča fedre skupaj (če imaš željo) jih lahko tudi raztegneš, samo dvomim da bo kdo to delal. 24€ stane komplet za vse 4 fedre, spustiš pa lahko tud do 4-5cm.

Ob nakupu ti tudi povejo da je to samo za kratek čas, da za dolgoročno rešitev je bolje ubodt "športne" armotizerje.

Točno tak...
Tudi lepe punce kakajo!

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW Po okt 26, 2009 5:01 pm

el_diablo je napisal/-a:
MatejW je napisal/-a:Kak pa je pol z homologacijo?

kakšno homologacijo,pa kaj je s tabo? si sploh kaj premislil,preden si vprašal? :roll: fak no

Kaj je narobe?
Slika

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Po okt 26, 2009 5:07 pm

Čemu objemke?

Naloži avto do daske, par kolegov ti naj poskače na havbo da se bo avto posedu, ti pa med tem časom par navojev zveži z drotom skup. Če ti slučajno potrga zadeve ponovi vajo, le malce debelejši drot vzami...

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Po okt 26, 2009 5:27 pm

Par navojev :lol:

Če bi 2 zvezal skupaj bi bil v podnu pa ti armotizer "po praznem" tolče. Treba pazit nebote pink_ponk žogice :-P

.GT.
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a .GT. So nov 07, 2009 1:19 am

jas ne raim homologacije za nič ker je poznanstvo policije dovol pa nasploh te niti ne ustavljajo če maš predelan avto če ti normalno voziš ko jih opaziš :D sicer pa nebom več kupoval feder ker bo avto mogoče pred poletjem šel v prodajo če pa nebo pa bo samo čes zimo še pa pride drug avto tak da se mi itaq ne splača sem mislo to zadevo pač ker ne stane vlko da nebom metal denarja stran po nepotrebi lp
sdted

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 So nov 07, 2009 10:04 am

.GT. je napisal/-a:jas ne raim homologacije za nič ker je poznanstvo policije dovol pa nasploh te niti ne ustavljajo če maš predelan avto če ti normalno voziš ko jih opaziš :D sicer pa nebom več kupoval feder ker bo avto mogoče pred poletjem šel v prodajo če pa nebo pa bo samo čes zimo še pa pride drug avto tak da se mi itaq ne splača sem mislo to zadevo pač ker ne stane vlko da nebom metal denarja stran po nepotrebi lp

Sanjaj, prej ko slej te bo vstavo kdo kjer ti poznanstvo ne bo nic pomagalo pa ce poznas samega komandirja !
Lp by Mare

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay So nov 07, 2009 10:07 am

npr v rušah :lol:
lahko imaš vizitko od kresalove :lol:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda So nov 07, 2009 11:46 am

Zdaj se pa slpoh ne čudim, zakaj so na LPP tako tečen zaradi paperjov oz policaji za vsako stvar drkajo

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc So nov 07, 2009 12:21 pm

jas ne raim homologacije za nič ker je poznanstvo policije dovol

Kaj boš ko boš storil prometno nesrečo z tehnično neizpravnim vozilom? Jaz ko sem se zaletel v rit so pogledali vsako podrobnost. Rešilca tud neboš rabil ker poznaš reševalce?

.GT.
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a .GT. So nov 07, 2009 1:57 pm

eh v rušah vse poznam tu ni problema so me samo 1x ustavli ko nisem pešcov spusto prek pa mi je čuka naštel pa me je spusto zaradi vizitk tak da jas niam problemov pa se vozim po malo daljših turah na tedn 700 kilometrov in jih redno srečujem 8) vozim dovolj varno če pa že nareim kako bedarijo pa sme avtoličar tak da sam vse rešim in nimam problemov pač moje izkušnje in moje mnenje če normalno voziš ni nič zaj pa nea raite bluzit neke v tri dni lp
sdted

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK So nov 07, 2009 2:33 pm

.GT. a.k.a Zajebani.... Maš veze ti, nimaš kaj....

Sam sloveščina ti ni vrlina, zgleda...

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr So nov 07, 2009 2:36 pm

predlagam da se tema zaklene, ker se fant očitno norca dela iz vseh, zarad takih brezvestnih voznikov pa nedolžni nastradajo. :roll: ... ko boš eno velko "pizdarijo" naredu, te nben znanec od policajev več ne reši :/:o:/
xXx

Skoda driver

tolk časa sm jo porivou, da je mi je vžgala in ušla...

Uporabniški avatar
Kukec
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kukec So nov 07, 2009 2:47 pm

pri policajih imaš veze, če se zaletiš pa si sam avto popraviš,
si mogoče pomislil, da sploh tehničnega nebi rabo it delat?
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov