Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Civic 4.th
Novinec

konusni športni filter za clio 1.4 RT

Napisal/-a Civic 4.th So dec 27, 2003 5:51 pm

Dons sm pri kolegu na cliotu hotel šp. filter gor dat pa me zanima kam ta hudič sploh pride k ma na vrhu motorja škatlo za filter, pa sva tist dol dala sam pol se na da filtra gor dat. A mogoče kdo ve kwa je treba narest, zaželjene slike če je možno.
Zanima me a da sploh kej zvoka na cliotu, če se splača??

Clio 1.4 RT, 80hp l.93

LP :wink: :wink:
HONDA accord 2.0 VTEC

Uporabniški avatar
Tipo-mania
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tipo-mania So dec 27, 2003 6:26 pm

Ja fanta ker ma ta Clio BOSCH loputo se ne bo da gor montirat konus filtra ampak pride prou posebn šport filtr k pa zgleda podobn tko k uni k jih majo na Yugotih-edin če vama rata kak adapter izumt pol bo šel konus filter gor-sam mam Tipota k ma tut to BOSCH zadevco in sm se že pozanimu za vse variante če bi se dal konus filter gor montirat in odgovor je seveda NE-tko da sm gor montiru filter od H&M (prodaja to Tehno Racing iz Kranja)-http://www.technoracing-sp.si/1/sprintfilter/kit.html-na tej strani si pa lahko ogledaš kako stvar zgleda(slikca 2)- zvok je globji pa tut rajš se vrti u zgornjem območju vrtljajev-vsaj pr mojmu Tipotu-lohk pa zadevo tut sam testiraš pr njih pred nakupom tko da vidš a je to to al ne

Upam da sm ti kej pomagal
DJ Jay

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo So dec 27, 2003 7:02 pm

Lepa razlaga majstr :wink:
LP

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Clio el futura:)

Napisal/-a darkdog24 So dec 27, 2003 7:23 pm

Ja to je res,majo tako čudno Pumpo.Sam am Cliota 1.4 letnik 1995 in sm poskušu razne varijante filtrov pa ni šlo.Edina varijanta je tale iz Kranja K&N.Js ga glih zdele perem tk da ga bom jutr gor namontiru.bom posliku pa mi dej svoj email pa ti pošljem sliko kako to zgleda.Zdej če maš pumpo na tri vijake,kar mislim da maš potem boš dobu filter ko ga sam gor prišraufaš.Js mam pa fergazer na dva vijaka in sm moral skozi filter zvrtat dve liknji za dva šraufa da ga držita.Sej pravim bom jutr probu sliko gor dat da vidiš kok zgleda.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So dec 27, 2003 7:38 pm

Me zanima kako bi se dalo tole resit za Seat Ibizo l.2003 1.2 motor baje ima en senzor za pretok zraka al kako a ima kdo kaksne izkusnje.LP SEAT
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
jerry2
Nov uporabnik

Napisal/-a jerry2 So dec 27, 2003 8:36 pm

Razmišljam da bi naštimal filter na Putota 1.1, 55.
Kakšen pol kej učinek? A se splača? A je cena 12-15000 razumna?

Uporabniški avatar
Tipo-mania
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tipo-mania Ne dec 28, 2003 6:17 pm

Ja sej imajo vsi avtomobili z električnim vbrizgom goriva senzor za pretok zraka-če boš dal gor športn filter morš tut to zadevco notr utaknt-na dovodni cevi nardiš lukno in ta senzor not porineš kar se pa Puntota 55 tiče boš pa sigurno pridobil na zvoku-motor se bo mau lažje zvrtel je pa proporočljivo da poskrbiš za dotok svežga mrzuga zraka da bo mešanca pol bol bogata ,in verjetno se ti bo to tut pr vožnji mal poznal-Punto ma dost zaprto mašino tko da je kr pametn kakšno ALU cev napelat do filtra da bo dobival hladen zrak
DJ Jay
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov