mitja1987 je napisal/-a:Lp!
Zanimam me če je kdo zainteresir za chipanje v tem mesecu da bi sla skupaj zarad popusta???
Loops je napisal/-a:mitja1987 je napisal/-a:Lp!
Zanimam me če je kdo zainteresir za chipanje v tem mesecu da bi sla skupaj zarad popusta???
Mene mika tale ponudba SKN za corso c gsi,dobim 16ks 15Nm za 250€.Sam zaj sem še malo pogledo pri digitune.at kjer so kr specjalisti,čipajo tovornjake,res svašta.
No tam majo čipanje mojga avta tudi z programiranjem preko obd-ja dobim pa 15ks in 25Nm.
Ta ponudba se mi bolj dopade raje ima 25Nm navora kot pa tistega 1ks pri SKN,samo je vprašljivo kako je z konstantnostjo tega navora na celotni paleti obratov.
In seveda ceno,za katero sem jim pisal,čakam odgovor.
Ti bi pa prišel na 140ks in 310Nm.
HaMzO je napisal/-a:une cene ko majo gor naj bi ble nemške, oz kao za okras so, dejansko ko se pripelješ tja prideš za polovico ceno kokr piše na netu
Loops je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:une cene ko majo gor naj bi ble nemške, oz kao za okras so, dejansko ko se pripelješ tja prideš za polovico ceno kokr piše na netu
Pri kateri Garaži to?
@Nevermind itak,da dizli vsekajo po navoru,to vem.Pač konji so bol v končni hitrosti uporabni.
Ja Corsa C GSi ima 1.8 16v motor(z18xe).
Vem tu je potrebno tut v motor poseči,da se kaj bol pozna samo čipanje in tut pridobi.
Sam avto ma 52kkm,hm ma tu so pol že denarji veliki,kaki odmični gredi bi še zamenjal,samo malo cvikam.
In bi raje software gor poknu in mir.
Loops je napisal/-a:Ja Corsa C GSi ima 1.8 16v motor(z18xe).
Vem tu je potrebno tut v motor poseči,da se kaj bol pozna samo čipanje in tut pridobi.
Sam avto ma 52kkm,hm ma tu so pol že denarji veliki,kaki odmični gredi bi še zamenjal,samo malo cvikam.
In bi raje software gor poknu in mir.
ludbe je napisal/-a:pri SKN-u misli, ker tiste cene ki so na njihovi strani niso prave, moraš poklicat da dobiš pravo ceno, ker marsikateri pogleda na njihovi spletni strani ceno se ustraši kolk drago je, ko pa greš čipat se pa pokaže da včasih tud polovica tiste cene ni.
_Ozi_ je napisal/-a:Saj sem vedelampak sem hotel opomniti na to, da pri NA 15KS in 25Nm z samim remapom hmm bom rekel tako "malo težko" pridobiš toliko moči. Z sami odmični/mi (toliko ne poznam motorja) tudi neboš veliko naredil, ker to še potegne druge predelave/stroške za sabo, če hočeš željeni efekt.
Nisem še vozil takšne Corse vendar en predlog, da bi avto bolj šel - kaj če bi bolj tiščal na pedal za gas? Saj vem, da je midrange torque kul zadeva in ko ni treba toliko šaltati vendar potem bi kakšen CDTI mogoče bil boljša izbira? Ne zdaj narobe razumeti vendar sem vozil Corso C 1.2 16V 80hp in se pelje lepo tako, da tale 1.8 mora se tudi kar lepo peljati (predvidevam). Seveda je to vse samo moje mnenje, ki je pa lahko napačno, saj še nisem vozil Corse C GSI.
Osebno bi raje vzel en dober komplet gum ali upgradal zavore kot pa plačal 400€?500€? za remap pri katerem v narastek za 15KS močno dvomim.
Lp
Loops je napisal/-a:Itak pa kot si reko naše ceste so bol za 60-90km/h,čeprav bi trasa dopuščala 130km/h brez problema.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov