LoCo je napisal/-a:vojkostar je napisal/-a:res je, zato je tudi cena nižja, vendar moraš pri elektroniki ravno tako doplačat 50 e za valarje.........
tko da če kdo ve kje za cenejše valarje da sprobam grem z veseljem in sporočim koliko je dejansko moči, seveda neka razlika s eobčuti vendar je to tako da na oko človek pač ne more rečt kolk več konjev je
Valerji so samo orodje za prej/potem in posledično razlika. Nič drugega. Nobena cifra ni realna.
vojkostar je napisal/-a:če ti v prometni piše 100kw morjo valarji pokazat 100kw+/- nekaj procentov tko da ne ga sratče tunaš mora nekj več pokazat, pa zakaj komplicirate?
ja če bom razočaran bom pač garancijo uvelavlov jebiga
vojkostar je napisal/-a:če ti v prometni piše 100kw morjo valarji pokazat 100kw+/- nekaj procentov tko da ne ga sratče tunaš mora nekj več pokazat, pa zakaj komplicirate?
bostjanITR je napisal/-a:Kolko na glavo?
vojkostar je napisal/-a:kje, pri komu, kdaj?
vojkostar je napisal/-a:Pro_Tuning je napisal/-a:Spomladi bomo imeli spet en dyno day. Ponavadi se kar nabere razno raznih avtov. Tudi meritev je kar ugodna. Spremljaj rubriko Srecanja.
Vsekakor pa je najbolje meriti prej in potem. Nikoli ne ves kaj je bilo prej, ce meris samo potem. Obcutki pa varajo.
nebi blo slabo da vidmo kolk KM sem dodal svojemu fičaku, sicer pa če je kdo za dyno že sedaj se tudi lahko kaj zmenimo ter malo povpraša pri tunerjih kdo ma poceni
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov