Pro_Tuning je napisal/-a:Potem je najbolje da nihce nic vec ne napise. Niti Edo naj ne omeni nobenega Audija vec. Mike Lima se manj kaksnega Evota. In se kdo.
Opazam, da nekateri ne marajo, da nekdo pokaze nekaj novega, nekaj zanimivega. Da se tudi v tej dezeli kaj dogaja na tuning sceni.
Tole naj bi bil tuning forum. Jaz za to smatram kaj vec kot menjavo izpuha ali zracnega filtra...
"fant/Janez Novak/huda mravljica (vzdevek, ime itd.) je vgradil ITBje, prilagodil menjalnik, pri nas pa smo mu vgradili kable, ECU ter optimizirali elektroniko:
grafi
številke itd.
GOTOVO"
Pro_Tuning je napisal/-a:V sosednji temi je debata o centrifugalnih kompresorjih. Poglejmo kako se obnesejo v praksi. Pred casom smo chipali tak avto.
hemingway je napisal/-a:Ok prav imaš naj bo po tvoje... 4 leta nazaj sem bil pač tiho ker sem požrl marsikaj in za vse plačal, reklamo si si pa delal tud na moj račun tko da ne bi o tem kako si si jemal čas zastonj in brez koristi plus to da sem ti zrihtal na račun fieste n število strank in ne govori zame ker jaz dobro vem kako je bilo. Odtujila sva se sredni MR2 projekta ker si prišel v garažo in lagal glede kabla ter programa.
Lahko bi sodeloval resno pa še dolgo časa ampak očitno si res sam seb najbol zadost in najbol pameten. Sam veš kaj si se zlagal meni in roku v oči mondiju si pa recimo pustil da je gledal parametre na svojem MS.
Hvala za sodelovanje 4 leta nazaj ker pač drugega ni bilo. Glede slik se bomo pa še zmenili.
Pro_Tuning je napisal/-a:Lahko bi se oddaljil od mene ze pred leti, bi ti bilo manj hudo in bi ze tedaj izlil svoj zolc name. Zakaj nisi takoj rekel, da te izkoriscam, da uzivam sadove tvojega dela.
MRC je napisal/-a:Tale Avtomobilizem je pa že čist na ravni Slovenskega parlamenta.
A moderatorjev ni al so čist nesposobni?
Aja pa še to. A ma Ribič kake online kamere v garaži da eni tolk veste o tem avtu in kako kompresor kar sam pade not. V bistvu je treba sam havbo odpret
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov