Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
AI
Nov uporabnik

Montaža gewind

Napisal/-a AI Ne mar 14, 2010 11:15 am

Končno nabavil gewinde za golfa. :woohoo

Zdaj pa bi potreboval informacije iz prve roke (se pravi ljudi, ki so že dalli montirat gewinde) kam jih dati montirat. Iščem pa nekoga na področju Savinjske doline z oklico.

p.s.: na pooblaščeni servis ali k Ducmanu ne grem :|

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Ne mar 14, 2010 11:56 am

vsak mehanik zna zmontirat gewinde....oz. če si malo mehnika jih lahko tudi sam, ne vem pa ali rabiš potrdilo o strokovni vgradnji zaradi homologacije...
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drives you.
In Japan car BREAKS you.

Uporabniški avatar
AI
Nov uporabnik

Napisal/-a AI Ne mar 14, 2010 12:05 pm

Ker mi je mehanika španska vas, se tega sam raje ne bi lotil.
Gre pa se mi seveda tudi zato, da dobim potrdilo o strokovni montaži, tako, da razni "popoldanski" (kar ne pomeni da niso sposobni) mehaniki odpadejo.

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

Napisal/-a branee Ne mar 14, 2010 1:15 pm

Na pooblascenem servisu za VW se tega verjetno nebojo sploh lotil delat, ker oni vgrjajujeo zgolj originalne dele. Verjetno pa vsaka trgovina ki prodaja ima strokovnjaka za te reci; kaksni a3m ..
Minds are like parachutes. They only function when they are open.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne mar 14, 2010 1:33 pm

itak boš moral potem optiko naredit, tako da najbolje, da bi šel k ducmanu.

drgač jih zna pa vsak popoldanc namontirat, potrdilo pa že dobiš, mal veze in poznanstava pa je to to

Uporabniški avatar
LaMike
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a LaMike Ne mar 14, 2010 2:27 pm

Pri popoldancu glej, da bo delal na kakšnem servisu oz. v servisni delavnici, da ti lahko zrihta potrdilo o strokovni vgradnji, ki ga obvezno potrebuješ. Rabiš pa še izpis iz optike oz. tudi račun za opravljeno optiko je dovolj. Drugače to delajo tudi na amzs-ju, kjer imaš z njihovo "klubsko" kartico popust, prav tako opravijo optiko.
"this is so euro its asian" by Sam B.

Uporabniški avatar
ludbe
Uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a ludbe Ne mar 14, 2010 7:07 pm

jst sm jih sam zmontiral, pol sm sel pa k Amortizerju pa mi je napisov potrdilo o strokovni vgradnji. Avto dvigne pa pogleda ce je vse ok, pol ti pa napise potrdilo. Placov sm pa okol 10-15evrov

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 Po mar 22, 2010 3:33 pm

branee je napisal/-a:Na pooblascenem servisu za VW se tega verjetno nebojo sploh lotil delat, ker oni vgrjajujeo zgolj originalne dele. Verjetno pa vsaka trgovina ki prodaja ima strokovnjaka za te reci; kaksni a3m ..

bodo zmontirali brez probelma... pa še račun bo dobil, pa optiko naredili

lp

dadisk8
Nov uporabnik

Napisal/-a dadisk8 Pe mar 26, 2010 6:27 pm

predlagam ti da ne pelješ kakšnemu fušarju, men ko je konije montiral na avto, še vedel ni,da so nastavljivi amortizerji,in je frajer dal amortizer tako narazen, da je v "šraufštok" vpel jeziček za nastavljanje trdote. Seveda je jeziček odlomil,jaz pa sem to šele doma ugotovil. S tem mi je naredil veliko večjo škodo kot koristi :/

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Pe mar 26, 2010 7:17 pm

dadisk8 je napisal/-a:predlagam ti da ne pelješ kakšnemu fušarju, men ko je konije montiral na avto, še vedel ni,da so nastavljivi amortizerji,in je frajer dal amortizer tako narazen, da je v "šraufštok" vpel jeziček za nastavljanje trdote. Seveda je jeziček odlomil,jaz pa sem to šele doma ugotovil. S tem mi je naredil veliko večjo škodo kot koristi :/

Ta je pa res en velik kekec
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov