Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor Sr jun 02, 2010 1:26 pm

...dvajset postov pa ni enega konkretnega predloga. Tip bi rezal vzmeti in amortizerje in vi ga še spodbujate. Bravo. Glej uzmeti in amortizerjev NIMAŠ KAJ REZAT.
Obstaja več načinov za avto kvalitetno znižat in sicer:
Dražji: nov komplet krajših vzmeti in amortizerjev - (cca 600-900 eur)
Cenejši: obnovit in prilagodit original amortizerje in segret ter stisnit vzmeti (to delaš ko se gre za par centimetrov ker se posledično spremenijo obremenitve, materiali pa niso prilagojeni za to) - (cca 250-350 eur)

Zdej se pa sam odloči ali boš delal avto za uživat ali tempirano bombo, ki te bo pustila na cedilu takrat, ko jo boš najbolj rabil. Poznal sem ljudi, ki so rezali vzmeti, sedaj so mrtvi. Resno.

Lp

Uporabniški avatar
Mare_K
Novinec

Kraj: NG

Napisal/-a Mare_K Sr jun 02, 2010 1:39 pm

Mare_K je napisal/-a:
BBS je napisal/-a:
kamnčan je napisal/-a:ja jest tut tko mislm. Usaka ferma testira pa probava, da bi razvili kej boljšega pol bo pa en rezov. Pa kjer kol berm pišejo da ne rezat uzmeti. Po večini tudi pravijo, da je tudi bolje menjati amortizerje zraven fedrov. Ker baje če menjaš samo fedre uničeš geometrijo podvozja. Če najdm bom link prpev d bote vidl d se ne zmišljujem nism pa noben strokovnjak sm navadn ekonomski tehnik.

Ne zdej žalit nas ekonomistov, nismo ''navadni'' :D

Nismo ne :D

Glede podvozja, imam že 5 let znižan avto, se pravi fedri + tršane original amortizerje, brez kakršnih koli problemov.
Malo mi je edino žal, ker nisem že takrat kupil novih amortizerjev. Ampak veeno, ne se igrat z podvzjem avtomobila ker je druga najpomebnejša stvar, ki nas drži na cesti poleg pnevmatik. ;)

Fedri so novi, NE rezani da se razumemo....

Kot so že nekateri povedali fedrov ne rezat! Bolje za tvoj avto in tebe v končni fazi. ;)

Drugače sem delo na mojem avtu zaupal Vugi v Novi Gorici.
♫ ♫ ♫

some11
Nov uporabnik

Napisal/-a some11 Sr jun 02, 2010 5:22 pm

Se strinjam! Fedri niso za rezat.. Najbolje ti je nekaj več reskirat in nabavit nove in tako znižati za tistih par cm. Tako boš vsaj mirno spal.
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov