hippo je napisal/-a:Na kombinacijo chip + box kar pozabi, ker ne gre skupaj!
O razliki med boxom in chipom ne bom razlagal, ker je preveč za tipkat, pa se mi ne da.
Kar se boxov tiče jih jaz rihtam po 149 eurov nove in 99 eurov rabljene. Vgradil sem jih pa že precej, pa ni pripomb.
vojkostar je napisal/-a:zapacane turbine in okvarjene šobe ter večja poraba in pa pogosto zapacan DPF filter so zmaga boxov, nevem zakaj bi box rinl gor da avto še več kadi, meni po tuningu avto za 2/3 MANJ kadi, kar pomeni da je soliden tuning, ne povečaš samo vbrizga goriva ampak tudi optimiziraš dovod zraka in mogoče še ostalih nevemkoliko parametrov česar pri boxu ni.
Box je v zadnjih časih edin prirpaven za nova vozila ki se jih zaradi zaščite proti tuningu ne da tunat, sicer pa svetujem tuning če se le da
xxl je napisal/-a:hippo je napisal/-a:Na kombinacijo chip + box kar pozabi, ker ne gre skupaj!
O razliki med boxom in chipom ne bom razlagal, ker je preveč za tipkat, pa se mi ne da.
Kar se boxov tiče jih jaz rihtam po 149 eurov nove in 99 eurov rabljene. Vgradil sem jih pa že precej, pa ni pripomb.
-čip +box gre skupaj,seveda na željo stranke![]()
-jaz jih rihtam za 99 nove (za common rail),lahko jih tudi za 300,če se komu zdi,da bo potem imel boljši box,to kar je blindekk kupil za svojo astro,je lep primer tega
-tudi jaz sem jih ugradil že precej, pa ni pripomb
xxl je napisal/-a:-čip +box gre skupaj,seveda na željo stranke![]()
-jaz jih rihtam za 99 nove (za common rail),lahko jih tudi za 300,če se komu zdi,da bo potem imel boljši box,to kar je blindekk kupil za svojo astro,je lep primer tega
-tudi jaz sem jih ugradil že precej, pa ni pripomb
mr.ramo je napisal/-a:hippo je napisal/-a:Za turbo bencinarje tudi sicer obstajajo boxi, ampak so predragi in se bolj splača delat OBD tuning kot pa box.
na atmosferca pa nima nobenga učinka?? ..drgač pa hvala za odg.
hippo je napisal/-a:mr.ramo je napisal/-a:hippo je napisal/-a:Za turbo bencinarje tudi sicer obstajajo boxi, ampak so predragi in se bolj splača delat OBD tuning kot pa box.
na atmosferca pa nima nobenga učinka?? ..drgač pa hvala za odg.
Za nekatere so delali nadomestne čipe (vem za Golfa trojko), ampak doda nekaj malega, kar se pa pri atmosfercu tako ali tako ne pozna veliko.
Če ti je avto všeč ga imej takšnega, drugače pa če hočeš kaj več moraš pač zamenjat avto. Takle mamo...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov