Kakor že naslov teme pove me zanima če je že kdo chiperu?...na koliko? in pa kako je s tole grancijo na motor oziroma kako jim uspe , da ne odkrijejo omenjenega posega v motor? Najlepša hvala za odgovore

P.S. Motor je pa 1.6 dizel 115km
MacAudio je napisal/-a:Ti sam čipiraj, pa na servisu nič ne povej, da je čipan. Itq, je pol serviserjev takih, da nevejo za kaj se gre.
... Ko mu bo delal ecu flash programa in zopet naložil originalno verzijo bo pa protestiral ... serviserju moraš povedati, da je vozilo čipano torej moraš izbrati - imeti zaupnega serviserja, da mu ne povozi nastavitev !MacAudio je napisal/-a:Ti sam čipiraj, pa na servisu nič ne povej, da je čipan. Itq, je pol serviserjev takih, da nevejo za kaj se gre.
Mad je napisal/-a:... Ko mu bo delal ecu flash programa in zopet naložil originalno verzijo bo pa protestiral ... serviserju moraš povedati, da je vozilo čipano torej moraš izbrati - imeti zaupnega serviserja, da mu ne povozi nastavitev !MacAudio je napisal/-a:Ti sam čipiraj, pa na servisu nič ne povej, da je čipan. Itq, je pol serviserjev takih, da nevejo za kaj se gre.
Sebko je napisal/-a:No servise predvidevam na 1 leto ker zelooo velik kilometrov ne delam. No zdej se bo treba odločt še kam jit? ejsim kokr vidm si ti pri RSR to delu.... vrjetn so kr vredu? tvoje izkušnje?
Maš ti i30 pa si na kia forumu?
rupp je napisal/-a:imam za sabo dva servisa, na 15002km prvega, na 1503 _ km je bil čipan in na 15051 drug servis, saj mi je čip ........ in sem zato pristal tam, tako da pebi, ne se igrat, garancija mi je na srečo ostala zarad znancev na Kiji, pridobil sem baje 20 konjev kar jih itak ni bilo čutit in nekaj malega navora, bil teden in pol brez avta. Čip sem prodal za 30€ na bolhi, za čipanje pa dal skor 700.
p.s na tujih forumih sem bral že nekaj časa nazaj, dost istih problemov pri 2.0 motorjih s čipiranjem, le da ti niso imeli toliko sreče z garancijo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov