zgagaxxl je napisal/-a:Idi na 14"! Avto dost lepše zgleda. Sam sem vozil na Sephiji 185/65-14.
Avto lepo sedi na cesti. Tudi pozimi nisem kje obtičal zaradi "širine"...
drmocar je napisal/-a:To so tako majhne razlike da ne boš opazil. Razmisli 1% od 170km/h je 1,7km/h...kolk je to vrtljajev? Skoraj nič.
Najpomembnejše je da vzameš tisto dimenzijo katera je vpisana v kartonček, ali pač boš moral homologirat novo dimenzijo. Glej tudi kaj se ti bolj izplača, ker razlike v ceni pnevmatik so lahko kar velike.
Mislim pa da med 13 in 14col ne bo neke razlike v izgledu, sploh pa ne pri tem preseku gume.
zgagaxxl je napisal/-a:Sem kupil novega in je že imel 14". Je bil pa z elektriko na vseh 4 oknih, zunanjih ogledalih (ogrevani), ogrevani sprednji zici, BOX med sprednjima zicoma. 2xair bag... Sem ga pa menjal ravno zaradi klime in ABSa... Mi je služil 8 let brez problemov. Prevozill okoli 140k km. Še danes ga vidim, ko se vozijo z njim.
zgagaxxl je napisal/-a:Huh... Kdaj sem menjal jermene?! Se ne spomnim več. Avto sem vozil na servis v Cven in so mi tam poštimovali tako kot je treba... Nobenih problemov nisem imel na avtu. Menjal sem edino polosovine. Obakrat pod garancijo. 1x tovarniški feler pri 5.000km, drugič pa sem reševal prometno in udaril s kolesom po robniku. Uničena feltna in leva polosovina. Kaj drugega pa ni crkovalo. Edini avto, ki je do sedaj delal zame in ne jst za avto...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov