Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
HB_Honda_VTI
Nov uporabnik

Kraj: Prekmurje

Re: honda civic

Napisal/-a HB_Honda_VTI Sr okt 21, 2009 9:07 pm

Valjo je napisal/-a:zamenja se kar je potrebno zamenjati. kaj je potrebno zamenjati pa se vidi ko je motor narazen. pri meni se je menjalo: komplet vsa tesnila, batni obročki, ojnični ležaji, porihtalo glavo (novi tefloni, nova vodila ventilov). če bi danes delu bi menju še ležaje glavne gredi, balansiru glavno gred in vrjetno menjal ojnice. brezveze je podret pol motorja pa napol neki zamenjat. al nared orng al pa nič

Približno cena?

most wanted
Novinec

Napisal/-a most wanted Sr okt 21, 2009 10:06 pm

za izpuh pejd res k dr.izpuhu ti bo narediu tko k bos zeleu pa se ugodno in dobis papirje za homologacijo in je to to.lp
Slika

Uporabniški avatar
HB_Honda_VTI
Nov uporabnik

Napisal/-a HB_Honda_VTI Sr okt 21, 2009 11:03 pm

most wanted je napisal/-a:za izpuh pejd res k dr.izpuhu ti bo narediu tko k bos zeleu pa se ugodno in dobis papirje za homologacijo in je to to.lp

Dr.izpuhu? Me zanima če je cena za komplet izpušnega vse do katalizatorja Remus za 200 eur drago, poceni ali sumljivo?

LP

Uporabniški avatar
Kukec
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kukec Če okt 22, 2009 1:01 am

sumljivo poceni :lol: malo heca,
če je rabljeno pol je normalna cena..

Uporabniški avatar
HB_Honda_VTI
Nov uporabnik

Napisal/-a HB_Honda_VTI Če okt 22, 2009 9:34 am

Kukec je napisal/-a:sumljivo poceni :lol: malo heca,
če je rabljeno pol je normalna cena..

Sumljivo poceni, no ja pol se morajo prinas eni vozit res z ukradenimi skor polovico voznikov, ker ta ki mi bo nabavil ima prijatelja/znanca ki je kao nek uvoznik zato je več kot 50% ceneje. Se pa vidi kaj je novo pa kaj rabljeno tako da beri: NOVO.

LP

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Če okt 22, 2009 11:02 am

HB_Honda_VTI je napisal/-a:
most wanted je napisal/-a:za izpuh pejd res k dr.izpuhu ti bo narediu tko k bos zeleu pa se ugodno in dobis papirje za homologacijo in je to to.lp

Dr.izpuhu? Me zanima če je cena za komplet izpušnega vse do katalizatorja Remus za 200 eur drago, poceni ali sumljivo?

LP

Kar se tiče tipske zadeve, dela Remus za Civic-a samo zadnji lonc, brez srednga dela. Maš katalog na uradni strani. Cena samo za zadnji lonec z papirji, pa da je nov je zastonj..

Uporabniški avatar
HB_Honda_VTI
Nov uporabnik

Napisal/-a HB_Honda_VTI Pe sep 17, 2010 2:57 pm

evo...

NAREJENO:
Avto je pošlihtan.... Zadnji blatniki popravljeni, je poliran, centralno vgrajeno... batne obročke in pa tesnila z tefloni in vse komplet dam pa kupcu, in pa zadnji lonec je bil katastrofa.. sem dal zdaj original nadomestnega in je ok...

NASPLOŠNO:
Pregrevanja ni bilo... mehanik rekel da zaradi manjšega kuhlerja ni pregrevanja če je temperatura ok... tako da mi je bilo buče menjati za večji vti kuhler... ampak kaj.. zdaj sem dal okol 60e za novega od VTIja....

ZAKLJUČEK :) :
hondica je vse pošlihtana..edino kupec si še brutalen izpuh da gor pa je to to.. BTW imam enega dvojenga INOX izvedbo z TUVom za primerno doplačilo k avtu...
prodam ker rabim denar, res čudno.. avto naprej pošlihtaš pol se ga pa naveličaš....... avto vreden ogleda.
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov