Pomoje Seat...Saj tako vidim v podpisu...maky je napisal/-a:Andy je napisal/-a:De Vitovi lonci dajo res lep zvok,sam zj odvisno kaj ti hočeš.Če hočeš glasen zvok morš še katalizator odstranit pa brez srednjega lonc-kr direkt cev je najbols!
tako je... pol pa gor še en powerfull pa se bo že preveč drl...
za kater avto sploh gre??
Andy je napisal/-a:Pomoje Seat...Saj tako vidim v podpisu...maky je napisal/-a:Andy je napisal/-a:De Vitovi lonci dajo res lep zvok,sam zj odvisno kaj ti hočeš.Če hočeš glasen zvok morš še katalizator odstranit pa brez srednjega lonc-kr direkt cev je najbols!
tako je... pol pa gor še en powerfull pa se bo že preveč drl...
za kater avto sploh gre??
din je napisal/-a:*JURE* je napisal/-a:kot opozorili:
si se peljal kdaj kam dalec z avtomobilom kateri je imel vgrajen glasen izpuh??
jaz sem se zadnjic samo iz celja do lj. pa mislim, da si ga nebom dal nikoli gor.....
no ampak to je samo moje mnenje
Hmmm.....a tebe glasnost moti![]()
kaj pa tista 2 woofera v prtljažniku
din je napisal/-a:*JURE* je napisal/-a:kot opozorili:
jaz sem se zadnjic samo iz celja do lj. pa mislim, da si ga nebom dal nikoli gor.....
Hmmm.....a tebe glasnost moti![]()
kaj pa tista 2 woofera v prtljažniku
*JURE* je napisal/-a:kot opozorili:
woolff je napisal/-a:Kolega si je na kijo sephijo dal lauš(najglasnejšega) od katalizatorja naprej, zdaj pa se ne upa z avtom voziti. Ko sva se peljala 100/h sem mislil, da sem v letalu,ki vzleta v ovinku pa pristajaspet 10k za predelavo na tišjo izvedenko
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov