Pred 3 leti sem kupil zadnji lonec (inox) Cobra katerega sem tudi montiral na BMW E36 318i M L.91 ampak takrat Cobra izpušni sistemi niso imeli certifikata oz. TUV dovoljenja za homologacijo v Sloveniji in zato ga tudi nimam..
Do sedaj ni bilo problemov na tehničnem pregledu saj sem imel veze in poznanstvo tako da sem šel skozi brez problemov.

Problem se je pojavil takrat ko veze ni bilo več in so mi svetovali da čim prej naredim homologacijo za zadnji lonec kajti tehničnega ne bom naredil.

Kontaktiral sem posrednika oz. prodajalca kjer sem tudi kupil omenjen zadnji lonec kiss-tuning net in omenil mojo situacijo "rekli so mi da lahko mi zrihtajo ploščico z št. in certifikat za 55 eur" hallo !!
Odpisal sem jim na lep način da to bi mi moglo pripadat že kot kupcu omenjenega lonca saj leta nazaj certifikata niso imeli in da mi pošljejo TUV certifikat.....Odgovor "za 35 eur ti pošljem papir TUV" ????

Sprašujem če ima kdo ta certifikat oz. TUV skeniran al pa kakšen "link" da si ga sprintam in homologiram zadnji lonec Cobra ? (št. ploščice ni pomembna)
Aja skoraj sem pozabil moj model zadnjega lonca je "14803"
LINK: http://www.bolha.com/tuning-ostalo/spor ... las1627679
L.p. David