Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
daks
Novinec

Kraj: baška grapa

raceland gewinde

Napisal/-a daks So avg 16, 2008 2:36 pm

živjo,

zanima me kako se kaj obnese nastavljivo podvozje znamke raceland?

hvala za komentarje, lp

daks

Uporabniški avatar
fricko1
Novinec

Kraj: Koper

Re: raceland gewinde

Napisal/-a fricko1 To nov 16, 2010 6:47 pm

zanimam se za omenjene gewinde, pa me zanima vaše mnenje, a jih kdo ima? Vgradil jih bi v clio-ta dci letnik 2002.
Ali se mi bolj splača vzet kake boljše vzmeti, kaj mi vi priporočate? Imam pa ga na platiščih z gumami 195 50 15.

lp

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon To nov 16, 2010 7:19 pm

Sem jih imel na RSu. Niso slabi za tak denar, ne pričakuj pa, da so high performance. Pač spustijo avto, malo je trši in to je to. Pa še TÜV imajo. Sam sem jih prodal zato ker je bil avto zame prenizek tudi na najvišji nastavitvi.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
fricko1
Novinec

Napisal/-a fricko1 To nov 16, 2010 8:14 pm

Symon je napisal/-a:Sem jih imel na RSu. Niso slabi za tak denar, ne pričakuj pa, da so high performance. Pač spustijo avto, malo je trši in to je to. Pa še TÜV imajo. Sam sem jih prodal zato ker je bil avto zame prenizek tudi na najvišji nastavitvi.

Nisem zahteven voznik, zato tudi gledam bolj poceni varijanto,... mislim da se bo kar za njih odločil.

Uporabniški avatar
fricko1
Novinec

Napisal/-a fricko1 Ne jan 30, 2011 8:27 pm

da ne odpiram nove teme, zmontirane imam receland gewinde, imam pa sledeč problem, zadaj imam zvišano na max višino, kljub temu če se vsedejo 2 na zdajne sedeže se mi avto posede in mi drsa guma v zadnje blatnike. Kako naj rešim problem? Razmišljal sem da bi stršal zadnje amotrizerje, bi bilo ti izvedljivo?

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Ne jan 30, 2011 8:36 pm

Avto stoji na fedru ne na amortizerju in ko avto spustiš moraš zamenjat feder. Feder je prekratek, če boš amortizer stršal dvomim da boš kaj rešil, ker ko boš naloživ 2 človeka noter se bo avto isto posedel zato, ker je feder premehak.
Zaveži ju za avto pa teraj, da bosta shujšala, pol pa more bit ok :mrgreen:

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Ne jan 30, 2011 8:50 pm

@pinny vidim dasi zbtisal post. Ko ti drgne po notranji strani je problem feltna (nepravi ET), njemu pa sigurno drgne ob notranjo zašitno plastiko koloteka

pesektim
Nov uporabnik

Napisal/-a pesektim Če feb 03, 2011 5:02 pm

Če vas kaj zanima iz zladeče starani

zbrisano

lp
Tim

edit esem
samooglaševanje je prepovedano
beri pravilnik

Uporabniški avatar
fricko1
Novinec

Napisal/-a fricko1 Ne feb 06, 2011 6:02 pm

pskoda je napisal/-a:@pinny vidim dasi zbtisal post. Ko ti drgne po notranji strani je problem feltna (nepravi ET), njemu pa sigurno drgne ob notranjo zašitno plastiko koloteka

hmmm niti ne v plastiko drgne mi po blatnikih, moti me to da se mi avto full posede, zdej razmišljam da bi dal zadaj druge trše vzmeti, da se mi ne bi avto tako posedel, kake naj dam? katere so najtrjše pa da se dobro obnesejo?
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov